Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(173)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(173)
    • 5 Star(163)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2020

    Nie ma powodu, by go kupować. Zamówiłem go w pośpiechu myśląc, że jest mądry i normalnie jest połączony z moim domem. Ale nie, to zwykły termometr z godziną, więc jest też drogi za to, co ci oferuje. Jakość średnia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Dobry termometr/hygrometr/zegar. Liczby na ekranie są czyste, kąty widzenia są szykowne. W kompletnym stojaku (do postawienia na stole) i zapakować taśmą dwustronną wieszać na ścianie lub lodówce. To był długi czas, na Białorusi 2 miesiące (pre-order). Matka emerytka jest bardzo szczęśliwa, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Idealnie! Pozytywne Produkt jest piękny, idealny, nieskazitelny! Przybył stosunkowo szybko, pomimo pandemii. Jestem bardzo zadowolony, polecam go wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Duże cyfry cyfrowe pokazują parametry dokładnie, a nawet wyglądają dobrze. Jest idealny do tego celu. Doskonały produkt, polecam go innym, aby go kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Undamaged, but the package arrived for a very long time. Super device, good display. The only flaw is that it is not Mi Home compatible!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Bezbłędny produkt! Dziękuję Banggood :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Świetnie, dzięki...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Proste i praktyczne i robi swoje! Szczególnie podoba mi się wieszak!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Bardzo ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Chciałem temperaturę, wilgotność i zegarek w jednym i z bardzo dobrą jakością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 314
    • Ft6 333
    • Ft8 547
    • Ft61 662
    • Ft5 547
    • Ft5 547
    • Ft15 105
    • Ft6 163
    • Ft5 855
    • Ft7 088