Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(110)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(110)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2021

    Gładki, cichy silnik z dużą ilością momentu obrotowego z redukcji. Bardzo dobre dla powolnego, medytacyjnego pełzania. Metalowe wały napędowe i przekładnie różnicowe są koniecznością z tym, to rozerwie plastik. Wał wyjściowy był wygięty, musiał być wyprostowany w iadle, a montaż C-14 / C-24 jest trochę ciasny z tyłu, gdy używa się wałów metalowych. Ogólnie bardzo szczęśliwy, minus jedna gwiazda dla giętego wału wyjściowego. Pokochaj moje C-24 bardziej teraz...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Działa cicho, przyzwoita władza, brak zmian. Musiałem wywiercić nowe dziury w ramie, żeby zamontować silnik. Musiałem też wyciąć trochę plastiku z przedniej tacy, żeby pasował.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    04/01/2022

    Wygląda na dobry silnik pełzający. Jeszcze go nie zamontowałem, ale w przeszłości używałem bardzo podobnego, który był niezły! Na pewno nie dla maniaków prędkości! Super szybka dostawa od Banggood jak zwykle. Najważniejsza praca! (pol.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Ok Ware gut angekommen. Alles in Ordnung

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2019

    Prevodovka s motorom 370 v troch farebných vyhotoveniach. Prislušenstvo: káblik (treba spajkovať), 4 skrutky, oska 55mm, chladič (je trocha väčší). Doprava ešte v ramci normy, ale pomerne dlhá 41 dní, vratane víkendov. Dôležité je že zásielka prišla nepoškodená. Ďakujem BANGGOOD. Gearbox with 370 engine in three colors. Accessories: cable (to be soldered), 4 screws, 55mm shaft, heatsink (slightly larger). Transport still within the standards, but relatively long 41 days, including weekends. Importantly, the shipment came undamaged. Thank you BANGGOOD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2019

    el motor es bueno pero me llego con problemas en el disipador es más grande que el debido me gustaría un reclamo espero que por este medio obtenga respuestas gracias

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2020

    Witam po otrzymaniu mojego silnika i skrzyni biegów zauważyłem, że wał napędowy jest o wiele krótszy niż na zdjęciu i patrząc na inne recenzje jest krótszy niż większość pokazanych zdjęć. Możesz mi pomóc.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Le
    BR
    24/06/2020

    W prawo, dobry silnik, silny!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2019

    This motor has a lot of torque when combined with the reduction gear box and gear box. Works well in my WPL B24.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    MN 90, zamierzam go zbudować teraz

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$15.00
    • US$12.69
    • US$12.69
    • US$173.24
    • US$26.55
    • US$36.95
    • US$34.64
    • US$6.92
    • US$7.39
    • US$16.16
    • US$19.99
    • US$20.78
    • US$16.99
    • US$17.31
    • US$39.26
    • US$33.99
    • US$10.99