Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(168)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(168)
    • 5 Star(164)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2021

    Szybko dotarł do USA. Ładny metalowy łańcuch, haki i sprzęt. Łańcuch łatwo skraca się szczypcami (łącznie 30 cali) Ja zrobiłem swoje około 12" przed haczykami.... Zdecydowanie polecam.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Otrzymany produkt stosunkowo szybko, stan dobry wszystkie sprzęty wliczone. Łańcuch jest dłuższy niż się spodziewaliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Bardzo dobrze, nie trzeba używać pierścieni sprężystych dostarczanych, bez nich łańcuch jest bardziej realistyczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Świetny produkt bardzo solidny. Jestem zadowolony z zakupu, tylko na marginesie czas dostawy był daleko, więc może coś do przejrzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Byłem bardzo zadowolony z mojej paczki i to było niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    To naprawdę rozwaliło mój umysł. Nierealna jakość nie spodziewała się produktu tak dobrze wykonanego. Kupię ten, który mówi, że jest za 1/16 w skali za około 7cad i zrobię porównanie, bo ten łańcuch holowniczy jest świetny, tak się cieszę, że zamówiłem 2...zamówię więcej na pewno w przyszłości, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2020

    Wszystkie zdjęcia dotarły. Nic nie zginęło, montaż był prosty. Łańcuch jest ładny i ciężki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2019

    Great scale chain and hook set. The looks are excellent. Price is a very good deal. I have ordered more for other projects. Highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2020

    megjött, a horog nylon kötélhez lesz, a lánc meg a rakomány rögzítéséhez.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 076
    • Ft2 488
    • Ft4 270
    • Ft3 200
    • Ft6 762
    • Ft3 558
    • Ft3 558
    • Ft3 913
    • Ft8 186
    • Ft3 558
    • Ft3 558
    • Ft10 680
    • Ft5 695
    • Ft15 308
    • Ft5 337
    • Ft7 119
    • Ft57 950
    • Ft3 558