Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(289)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(289)
    • 5 Star(269)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    Otrzymałem ten przedmiot zgięty, chyba muszę go wygiąć do kształtu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Wygląda na to, że to 👍😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Jest to drugi wentylator, który kupuję dla mojego JLB 21101 dla lepszego chłodzenia, niektóre mody, które jakoś pasują

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Φαίνεται καλή ποιότητα και ο ανεμιστήρας κάνει δουλειά !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Dobrej jakości produkty łatwe do podłączenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2017

    Ottimo prodotto montato su una RC Car della WL Toys a979-b calza alla perfezione L'unica pecca che la ventola di raffreddamento Era come se avesse il motore rotto o il cuscinetto che andava a scatti quindi l'ho dovuto sostituire Per fortuna che delle ventoline che già tenevo in possesso che erano da 12 volte quindi l'ho attaccato direttamente sulla batteria e ho creato un mini interruttore come vedrete dalle foto comunque in totale e nel complesso un buon prodotto rapporto qualità prezzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2018

    Package well secured. Quality is ok for the price. It doesn't fit the motor perfectly, and its not taking too much heat off it. Heat paste is recommended. The fan same quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2016

    This is my 2nd purchased & installed on my A959-B. It's a must for all 540 brushed motors to help dissipate heat & to extend run time. Happy with the quality of the Heat Sink. Fan not running at this stage as nowhere for me to connect to on the receiver of the A959-B. Not really bothered as I'm more interested in the Heat Sink.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2017

    Cooling fan and heat sink x3 a great fit for JLB 21101 and Vkar Bison as i own both and they do fit both. I bought x3 and all working. Must have for Australian summer. Thank you Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 866
    • Ft23 000
    • Ft3 283
    • Ft3 316
    • Ft4 979
    • Ft4 212
    • Ft19 933
    • Ft8 454
    • Ft5 746
    • Ft25 682
    • Ft5 746
    • Ft6 513
    • Ft6 898
    • Ft26 834
    • Ft2 297
    • Ft2 320
    • Ft66 055
    • Ft12 278