Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2021

    Doskonałe produkty śmigło i podwozie, części samolotu 💓💓💓💓💓🇮🇳🇮🇳🇮🇳🇮🇳🇮🇳 Ale dostawa bardzo późno 40 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Retrakty są ok, ale trochę szkoda, że nie masz kół i nóg jak na zdjęciu, więc teraz musisz zamówić więcej części, aby wykonać zadanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Doskonały produkt, szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Idealny zamiennik dla mojego FMS Zero

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Wniosek otrzymany pomyślnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    These are very nice retracts. I have a Dynam T28 these retracts are a drop in fit and replace the crap stock retracts. These have aluminium trunnions and 4mm strut stubs which go very well with the Oleo legs I have listed here... Aluminum Alloy Shock Absorber Retractable Landing Gear Set for RC Airplane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Warczenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Świetne rekolekcje. Po prostu nie podobało mi się, że muszę kupować sprzęt oddzielnie, a o tym nie wspominano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Dobre silniki! Potężne, a kiedy są rozszerzone, nie ruszają się w ogóle! Naprawdę dobre, ciekawe zobaczyć to w moim samolocie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.04
    • US$25.40
    • US$25.29
    • US$9.23
    • US$24.24
    • US$12.69
    • US$9.23
    • US$11.54
    • US$14.78
    • US$8.07
    • US$13.85
    • US$25.40
    • US$72.75
    • US$20.78
    • US$198.94
    • US$17.08
    • US$42.43
    • US$8.04