Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(286)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(286)
    • 5 Star(255)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2020

    Przekładnie wewnętrzne są metalowe, dobrze. Rozebrałam oryginalne plastikowe po bezszczotkowym przekształceniu na moim 144001. Mam nadzieję, że utrzymają się lepiej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    dobra jakość dyferencjalna dla moich wltoysów to tylko świetne post fantastyczne usługi fantastyczne ceny polecam każdemu Banggood jesteś najlepszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Różnica działa dobrze wszystko wewnątrz trzeba tylko dodać trochę tłuszczu, ponieważ brakuje go na części poleca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Dyfy są 4, ale były bardzo ciasne, więc najlepiej je rozebrać i poskładać z lepszym tłuszczem , Teraz są jedwabiście gładkie Wyśmienicie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Dobry produkt i dobra obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Czego szukasz! Spełnia się z opisem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2020

    Dobra aktualizacja części

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2020

    Po zakupie słodkiego samochodu RC w Banggood i pozwoleniu mojemu synowi 5yo rozwalić wszystko na podwórku, przestał działać tak dobrze, jak wtedy, kiedy zaczynaliśmy. Zacząłem majstrować i zdałem sobie sprawę, że tylny dyferencjał jest zepsuty. Bałem się, że będę musiał odesłać go z powrotem (co będzie kosztować więcej niż jest warte) albo go usunąć.. Potem dowiedziałem się, że sprzedali części zamienne. Zamówiłam i przyjechała szybko. Jakość była lepsza, że był w samochodzie pierwotnie i był łatwy do zainstalowania. Samochód jeździ jak nowy!! Wielka wartość, uratował zabawkę z wczesnego grobu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Oryginalna jakość. Zalecam otwarcie i wypełnienie dyferencji smarem 30k przed zainstalowaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.20
    • US$88.99
    • US$5.99
    • US$9.99
    • US$5.99
    • US$100.99
    • US$19.74
    • US$10.38
    • US$7.49
    • US$4.19
    • US$36.99
    • US$43.88
    • US$30.99
    • US$16.99
    • US$43.29
    • US$14.99
    • US$4.89
    • US$24.24