Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(94)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(94)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2021

    Jest to zdolne wiertło obrotowe. Nie ma żadnego chwiejenia się w głowie. Jest kompatybilny z akcesoriami i mocowaniami Dremel. Możesz zobaczyć na zdjęciu, próbowałem już z Dremel 335 routera i działa idealnie. Ma nawet instrukcję, że faktycznie należy do Dremela, jeden zawias z plastikową obudową jest zepsuty. Przykleiłem ją z powrotem, wygląda na to, że trzyma się tak daleko.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Znak towarowy: Mensela Modelu: RT-W1 Nazwa: Elektryczny zestaw narzędzi obrotowych Pobór mocy: 130W Napięcie znamionowe: 220V (EU Plug) Częstotliwość znamionowa: 50HZ Prędkość obrotowa: 0 do 32000RPM Rozmiar Chucka: 0.8mm-3,2mm Ilość mocowań: 5szt-LED światło robocze; osłona ochronna; Flex Shaft; Prowadnica do cięcia/wiercenia; dodatkowy uchwyt Liczba akcesoriów: 200 szt Długość kabla: 1.5m/59in Rozmiar produktu: 20x6x5cm/7,87x2,36x1,97in Waga produktu: 600g Waga opakowania: 1,8 kg Zawartość opakowania@ title: group 1x Elektryczny mini polerka 1x Skrzynia do przenoszenia 3x garnki magazynowe 1x Skrzynia na akcesoria 1x Spankwirem 1x Podręcznik użytkownika â-2Akcesoria: â-2Akcesoria: 1x Prowadnica do cięcia/wiercenia 1x Dodatkowa rączka 1x wałek Flex Shaft 1x Światło robocze LED 1x Tarcza Ochronna â–²Grinding/Sharpening: 8x bity do szlifowania kamienia â-2 Wycinanie: 1x Koła odcinające 1x trzpienie tnące â-2 â € â TM â TM TM TM: 2x trzpienie szlifujące 20x opaski do szlifowania 2x Szlifowanie dysków papierowych â-2 Wiercenie: 1x Wiertło bitowe â-2 Czyszczenie / polerowanie: 3x Szczotki ze stali nierdzewnej 14x Koła filcowe 2x Wkrętak na kółkach filcowych 1x Kamień opatrunkowy â-2 Rzeźba / Grawerowanie: 9x Diamentowe igły do szlifowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Miałem szczęście, że udało mi się złapać ten zestaw. Ładnie zapakowane w kartonowe pudełko i opakowanie z pianką, zostało dostarczone w około 25 dni, przy drzwiach. Zestaw zawiera wiele dodatków i dodatków, co sprawia, że jest to bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Występuje z uchwytami 1/8 cala i 3 mm. Posiada również mocowanie ledowe zasilane przez 2 małe baterie CR. Wał giętki jest wliczony w cenę. Niezbyt hałaśliwy przy pełnej prędkości. Wielkie dzięki!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Wydaje się, że jest to jakość opisana. Niestety, jeszcze go nie testowałem, ale mam nadzieję, że działa jak opisano i działa poprawnie. Dzięki, ale nie mogę się doczekać

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Model zestawu Mensela Kit: RT-W1 z 200 częściami akcesoriów do cięcia, szlifowania, szlifowania, rzeźbienia, polerowania i/lub wygładzania i 5 elementów, takich jak światło ledowe, tarczy ochronne, do cięcia i wiercenia, dodatkowy uchwyt elastyczny. Elastyczne rozszerzenie znacznie ułatwia pracę. Może być używany w hobby lub w pracy do najbardziej zróżnicowanych zastosowań, dzięki czemu korzystanie jest bardziej profesjonalne. Zestaw jest bardzo kompletny. Wszystko jest zapakowane w plastikową torbę. Ma moc 130W i zmienny obrót do 32000 RPM. W momencie zakupu można wybrać w 110 V lub 220 V. Występuje z kablem o długości 1,5 m. Dostarczany z uchwytem od 0,8 mm do 3,2 mm. Można używać akcesoriów innych marek (np. DREMEL). Pochodzi z dobrze wyjaśnionym podręcznikiem. Zestaw jest bardzo kompletny dla najbardziej różnorodnych zastosowań i wydaje się być wytrzymały. Doskonałe narzędzie, naprawdę mi się podobało i polecam wszystkim. Świetny stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Produkt jest zgodny z opisem. Jakość i wykonanie jest bardzo dobre. Produkt jest w pudełku z dużą ilością akcesoriów. W zestawie z dostawą. Uchwyt, elastyczny wał, mocowanie z oświetleniem i mocowanie do prezentacji wiercenia. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Przetestowałem go, nie było żadnych problemów, działa niezawodnie. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2022

    Przesyłka dotarła bardzo szybko i dobrze zapakowana. Nic nie zostało uszkodzone. Szlifierka działa, kupiłem go dla mojego syna. Bardzo ją wychwalał. Akcesoria są bogate i można je kupić w razie potrzeby. Zestaw zawiera również elastyczne rozszerzenie, co sprawia, że praca jest bardzo łatwa. Nie zmierzyłem maksymalnej prędkości frezarki, ale zgodnie z dźwiękiem nie będzie to 35 000 obrotów na minutę. Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolony z zakupu. Polecam go innym. W przyszłości spróbuję innych produktów tej nowej marki MENSELA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    il minitrapano arriva in una comoda valigetta che contiene anche tutti gli accessori. gli accessori sono davvero tanti, quelli più utili sono la corona led per vedere quando si lavora in posti poco illuminati. l impugnatura, l albero flessibile che permette di raggiungere anche posti molto stretti. c'è una vasta varietà di molette e di punte. il trapano è molto silenzioso e non ha vibrazioni. ha 6 velocità e può raggiungere 32000 giri al minuto. lo consiglio vivamente dato l elevato rapporto qualità accessori e prezzo. non si trovano altri trapani a questo prezzo con così tanti accessori. È un buon rivale per il dremel. inoltre gli accessori del dremel sono perfettamente compatibili con questo e viceversa. altri mini trapani invece non sono compatibili con gli accessori del dremel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Doskonałe narzędzie bardzo zadowolony, bardzo szybka dostawa, będę testować lepiej, ale w tym czasie bardzo zadowolony z zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Отличный набор. Сделан качественно, работает хорошо. 6 рабочих скоростей.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.39
    • US$45.99
    • US$17.99
    • US$40.99
    • US$15.99
    • US$35.99
    • US$99.99
    • US$62.99
    • US$99.74
    • US$55.99