Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2021

    Przybył dość szybko, nie zadzwonił jeszcze, bo nie mam jeszcze kontrolera opłat muszę kupić, ale produkt z inwerterem przybył szybko i wydaje się być dobry sprzedawca w porządku (studio 3d paraiba) Di

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Działał dobrze na... Nie przetestowano jeszcze obciążenia przyczyny y zamówienie 24v. I mam tylko 112v do przetestowania. Zaktualizuję moją recenzję jak tylko mój kij. Rozkaz dotarł do ostatnich testów z ładunkiem...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Dzięki chłopaki, zamówienie otrzymane. Muszę powiedzieć, że nie spodziewałem się, że jednostka będzie tak mała, ale miejmy nadzieję, że powiedzenie jest prawdziwe w tym scenariuszu „Dynamite jest w małych opakowaniach"

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Zamontowany i porusza się z pełną prędkością. Każdy, kto chce oglądać, wchodzi na mój kanał na YouTube Wskazówki i sztuczki jp

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Przybyło w 20 dni roboczych, wszystko się wyjaśniło, nie byłem opodatkowany. Już używam, inwerter 10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Artykuł dotarł dużo wcześniej niż się spodziewaliśmy I już go dostarczyłem i jest idealny... dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Zadowolona praca 220v 60hz mam nadzieję, że masz wsparcie części zamiennych tego modelu w razie problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Produkt dotarł nietknięty, zgodnie z opisem, wydaje się być dobrej jakości, jeszcze nie przetestowany

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Doskonały produkt. Przybył w mniej niż 30 dni do Pernambuco.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Znakomity sprzęt, satysfakcjonujący! Nominalna granica nie sięga 3000w Hałaśliwy fan 😅 Świetne urządzenia zabezpieczające!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 090
    • Ft20 448
    • Ft85 197
    • Ft40 517
    • Ft23 986
    • Ft58 875
    • Ft28 784
    • Ft48 137
    • Ft20 777
    • Ft15 290
    • Ft43 867
    • Ft39 879
    • Ft24 241
    • Ft21 767
    • Ft38 439
    • Ft18 139
    • Ft19 488
    • Ft47 975