Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/09/2021

    Przyszedł w 22 dni w doskonałym stanie, przetestowany i jest w porządku. Wygląda na całkiem niezłą konstrukcję. Nie wiem, czy wat są prawdziwe, co oznacza, że nie zjadłem wystarczająco dużo, by to przetestować. Tak jak sugerowałem, to bestia. Podziękowania dla Banggood za doskonałą sprzedaż

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Działał dobrze na... Nie przetestowano jeszcze obciążenia przyczyny y zamówienie 24v. I mam tylko 112v do przetestowania. Zaktualizuję moją recenzję jak tylko mój kij. Rozkaz dotarł do ostatnich testów z ładunkiem...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Przybył dość szybko, nie zadzwonił jeszcze, bo nie mam jeszcze kontrolera opłat muszę kupić, ale produkt z inwerterem przybył szybko i wydaje się być dobry sprzedawca w porządku (studio 3d paraiba) Di

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Dzięki chłopaki, zamówienie otrzymane. Muszę powiedzieć, że nie spodziewałem się, że jednostka będzie tak mała, ale miejmy nadzieję, że powiedzenie jest prawdziwe w tym scenariuszu „Dynamite jest w małych opakowaniach"

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Właśnie przybył, skarga na ile, przyszedł spłaszczony boku inwertera, nie testowałem operacji, ale wkrótce, gdy mam baterie, które wyślę, działanie inwerter

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Zamontowany i porusza się z pełną prędkością. Każdy, kto chce oglądać, wchodzi na mój kanał na YouTube Wskazówki i sztuczki jp

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Przybyło w 20 dni roboczych, wszystko się wyjaśniło, nie byłem opodatkowany. Już używam, inwerter 10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Świetny produkt, który warto kupić Możesz odwiedzić mój kanał, aby zobaczyć, jak to działa https://youtube.com/c/hg7216

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Zadowolona praca 220v 60hz z obciążeniem 500wats kuchenka na ryż, 150watt i 150wats komputer. Testowany w kuchence indukcyjnej 2100W z baterią 12vdc 200ah Lifepo4.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Używam go przez ponad tydzień i do tej pory doskonale polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 685
    • Ft21 831
    • Ft30 237
    • Ft33 760
    • Ft28 324
    • Ft32 949
    • Ft14 638
    • Ft15 274
    • Ft49 993
    • Ft3 498