Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(297)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(297)
    • 5 Star(276)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Inwerter przybył 22/04/2021, 24/04 poszedłem wykonać instalację na mojej teacarze, ale kiedy ją włączyłem, nic nie pokazał na części wylotowej, więc zrozumiałem, że coś jest w środku. Otworzyłem go i ku mojemu zaskoczeniu wielki induktor odpowiedzialny za wyjście był z zimnym lutowaniem w jednym z terminali, a drugi ani żołnierz na płycie był, czyli zero kontroli jakości, ponieważ jest pewne, że nie był testowany przed transportem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Kupiłem go na wyprzedaży. 504 TRY łącznie. Teraz cena to 800 TRY. Aras dostarcza ładunek do domu. Każdy pojazd i dom muszą go mieć. Bangood sprzedaje taryfy i takie tam, a potem nie dostaje się niespodzianek. Ile za to zapłacisz. To bardzo wiarygodna strona. Daje pełny zwrot, jeśli przedmiot jest wadliwy lub coś. Weź to, gdy znajdziesz go w przystępnej cenie. To mój trzeci zakup. Cieszę się.

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Nie spodziewałem się, że produkt dotrze tak szybko, nie miałem jeszcze szansy spróbować, ale jestem pewien, że wykona moją pracę bardzo łatwo polecam to opakowanie marki i ładunek dość szybko i kiedy mamy produkt w ręce jakość wagi materiału jest Natychmiast widoczne obok czapek polarnych baterii kable zapasowe ubezpieczenie itp są dostępne wszystkie dostępne

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Comprei o 24v para 220v com 5000w pico. Pelo que testei até agora é um produto excelente. Consegui passar para 60hz facilmente. Liguei até 1500w nele até agora e segurou muito bem, não teve nem mínima variação na forma de onda. É super silencioso para cargas baixas, acima de uns 150w ele começa a esquentar e liga os coolers que fazem um barulho considerável, porém parecem refrigerar muito bem o equipamento. Como vou deixar no painel lá fora, o barulho não será problema. Excelente produto!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Przykład oczekiwanego czasu pracy: 12V x 44Ah x 0,8 x 0,9:20W = 19 godzin Na przykład, obciążenie wynosi 2 szt. 10W światła reflektorów LED, akumulator 44Ah. Oczywiście, to tylko zasada, ponieważ inwerter monitoruje napięcie akumulatora, żeby go nie wydmuchał. Jeśli spadnie poniżej 10 V, odłączyłby konsumenta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Doskonale! Dwa dni dostawy, z CZ do Rumunii. Urządzenie jest w porządku w tej cenie. Foto do spożycia stby, wnętrze konwertera i normalna funkcja.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Pochodzi z fabryki 50hz, ale łatwo przechodzi do 60hz . Podłączyć małą lodówkę bezmrozkową dwuleksową z szczytem 800w i tv 50 oraz komputerem i lampami. Wspaniale działa z 500w ciągłym. Testuję, aby osiągnąć szczyt 900w ciągły.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Niezły falownik! Prace perforatorowe, czajnik, grzejnik 1,8 kW prąd jałowy nie jest stały, prawdopodobnie powinien być mierzony amometrem!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Zainstalowałem mój inwerter Mensela-IT-PS1 w mojej szopie ogrodowej, który dostarcza mi lodówkę i Kilka gniazd, które są instalowane dla mniejszych urządzeń. W ciągu 14 dni badania nie stwierdzono żadnych awarii. Nie przetestowałem jeszcze limitu obciążenia 1500W, ale myślę, że urządzenie będzie istnieć. Wielofunkcyjny wyświetlacz jest łatwy do odczytania i pokazuje moje pomiary dość dokładnie. Używam tego inwertera. Zadowolona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Otrzymany w dobrym opakowaniu i jest naprawdę dobrej jakości. Mam nadzieję, że przyniesie dobre rezultaty, kiedy wszystko włożę w pracę. Dziękujemy Banggood, DHL Express i Ram za dobrą współpracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 878
    • Ft21 068
    • Ft28 066
    • Ft49 059
    • Ft28 066
    • Ft14 464
    • Ft34 592
    • Ft5 784
    • Ft22 012
    • Ft4 290