Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(170)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(170)
    • 5 Star(117)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(8)
    • 1 Star(29)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/11/2021

    Ten produkt jest niesamowity, gdy myślimy jakość vs cena! Cordless Impact Driver działa dobrze i przynosi skrzynkę do przechowywania! Kupiłbym go ponownie!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Dobrze zbudowany, jak na cenę, którą zapłaciłem kuponami. Dość ciężki i dobrze wyważony. Szybkozłącze działa dobrze. Ma jednak pewne niedoskonałości rotacyjne, jest do przyjęcia w przypadku orzechów. Pełny pakiet ma wiertło, baterię, ładowarkę, 4magnetyczne! Nakrętki 6,8,10,12mm i 6 najbardziej typowych śrub twardych, aby powiedzieć o twardości stali. Bateria ma miernik poziomu naładowania. Jednak istnieje różnica między zapisami na baterii 2Ah i 1,5Ah na ogniwach. Więc jest to wskaźnik 5cell 1,5ah baterii, a nie 2Ah deklarowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Norm Shurik, pracuje z bateriami, oczywiście. Ale to urządzenie samo w sobie działa. To jest dobre, to jest dobre. Przyjechał na długo, zatrzymywał się na urzędzie celnym, wisiał ponad miesiąc bez ruchu. Ciało jest pełne, ale oczywiście jest również kaok pa0wazette. Wiem, o czym piszę. - Od tamtej pory były pewne rzeczy. Jest intuicja, ale nasz człowiek to zrozumie, i tak intuicyjnie, z mlekiem matki, dla normalnego człowieka, jak trzymać, jak kręcić. Nie było rękawiczek, ale zestaw jest dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Dobra wbudowana jakość za swoją cenę wydaje się być bardzo silna, a fuksje, które ma na bazie baterii są bardzo przydatne. Pudełko jest większe niż się spodziewałem i nie pasuje tak dobrze w przypadku.szybka wysyłka i dostawa.Zawiera wystarczająco dużo bitów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Produkt jest bez skazy, w doskonałym stanie. Przybył przed wyznaczonym czasem. Wszystkie funkcje przetestowane, działa idealnie. Poprosiłem o nie bez baterii, próbowałem z baterią Makita 18v.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    This is my first 3 Speeds Wireless Rechargeable Screwdriver and I can not have a complete view. After I tried it it seems to do for what it is intended for, I bought it (with 2 batteries) because I found it in a very good offer with a coupon (34,37€) I will come back with a review when I try it more extensively. Very fast delivery thank you banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Maszyna, ładowarka, akcesoria i walizka jest super.Bateria jest bardzo słaba dla bardziej znaczącej śruby, której nie można wkręcić, trzeba dodać podwójną baterię, nie trzeba było... Daje 4 gwiazdki, ponieważ maszyna jest mocna z odpowiednią baterią.To, co dodają, nie może być użyte do niczego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Dotarł w około 10 dni, wszystko zgodnie z opisem, śrubokręt z 1/4 połączenia bezpośrednio do wkładek, z 3 prędkości. W komplecie aktówka, ładowarka, akumulator i 9 wkładek.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Mam go za dwa tygodnie, może plus

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Ta maszyna jest naprawdę bardzo dobra, jedyną wadą jest to, że pojemność baterii nie jest taka, jak wskazana w produkcie 2.0 Ah, prawdziwa pojemność baterii nie przekracza 1,0 Ah

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$77.39
    • US$43.69
    • US$36.99
    • US$40.09
    • US$40.53
    • US$25.99
    • US$39.99
    • US$50.39
    • US$18.99
    • US$18.99
    • US$27.99
    • US$81.99
    • US$42.99
    • US$52.18
    • US$35.99
    • US$37.94
    • US$42.34
    • US$2,559.99