Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/11/2021

    Ten produkt jest niesamowity, gdy myślimy jakość vs cena! Cordless Impact Driver działa dobrze i przynosi skrzynkę do przechowywania! Kupiłbym go ponownie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Dotarł w około 10 dni, wszystko zgodnie z opisem, śrubokręt z 1/4 połączenia bezpośrednio do wkładek, z 3 prędkości. W komplecie aktówka, ładowarka, akumulator i 9 wkładek.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Ta maszyna jest naprawdę bardzo dobra, jedyną wadą jest to, że pojemność baterii nie jest taka, jak wskazana w produkcie 2.0 Ah, prawdziwa pojemność baterii nie przekracza 1,0 Ah

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    ürün sağlam bir şekilde geldi. Açıklandığı gibi geldi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Warte tych pieniędzy. Baterie są małe ( z 5 elementami ) i teczka nie jest do końca odpowiednia, ale warto mieć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    very good product!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Jade poważnie koryguje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Znakomity produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Że bardzo dobrze zobaczyć vedio https://youtu.be/Pkf6B_mEjnU

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Szybka wysyłka, wszystko starannie zapakowane. Śrubokręt działa dobrze i jest zapakowany w walizkę, w tym dwie baterie i ładowarka. Kontrola prędkości nie tak precyzyjnie regulowana, jak przy „markowym urządzeniu", ale wystarczająca. Nie mogę jeszcze nic powiedzieć o jakości długoterminowej. Za cenę zdecydowanie najwyższą. | | | | | | | | | | |

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$36.99
    • US$19.99
    • US$39.99
    • US$17.99
    • US$29.99
    • US$64.99
    • US$4.99
    • US$45.99
    • US$11.54