Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(226)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(226)
    • 5 Star(174)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2022

    Do tej pory użyłem siły ręcznej, aby poluzować śruby na kołach w okresie zimowym / letnim, teraz mam możliwość sprawdzić, że może być bez trudu z tym urządzeniem. Mógł łatwo poluzować śruby, które zostały zamontowane w garażu bez wysiłku. Dodatkowo obiektem testowym był pickup. Zestaw zawiera torbę do przechowywania, baterię 1pcs, kabel do ładowania, głowice o różnych rozmiarach, jeden, który jest dodatkową funkcją, może być przekształcony w wtyczkę z pomocą wiertarki. Jeśli warunki wizualne są niewystarczające, powierzchnia robocza podczas użytkowania jest podświetlana. Z przodu akumulatora jest przycisk, który po naciśnięciu pokazuje poziom naładowania. Prędkość może być również kontrolowana na podstawie urządzenia. Ogólnie rzecz biorąc, jestem z tego bardzo zadowolony. Będzie pan bardzo pomocny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Śruba uderzeniowa działa płynnie, ale wewnętrzne opakowanie nie było planowane w celu ochrony produktu podczas wysyłki. Plastikowa torba, która przyniosła gniazda, są ciężkie, a baterie zostały trafione śladami zadrapań i zadrapań. Bateria i naklejki były krzywe. Musiałem je przestawić. Co do baterii, to naładowała się i działała idealnie. Ma dużą trwałość, używałem dużo, ale nie musiałem jeszcze się ładować. Śruba jest bardzo mocna, bardzo łatwo poluzowała zatrzaski, ale moim największym rozczarowaniem, jest przesadna luźność i błąd w centralizacji głównego drzewa. Kiedy zakładam wiertło do wiercenia, końcówka kołysze się jak bambusowy patyk. Czy Kontrola Jakości tego nie zrozumiała?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    Отличная вещь. Это не единственный товар этой фирмы, который у меня есть. И все они вызывают только положительные эмоции. Гайковерт в пластиковом кейсе. Заказывал вариант поставки без аккумулятора, но кейс имеет место для их переноски. В комплекте набор головок, патрон для сверления отверстий до 10 мм, переходники. Я думаю что это пригодится в любом гараже и мастерской для тех, кто любит заниматься ремонтом и делать все своими руками

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Dziękujemy za szybką dostawę i wysokiej jakości towary. Wszystko działa i jest korzystne. Bangud - najlepszy przyjaciel 👭👬👫

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Zamówienie 24 maja przybyło dzisiaj 28 więc szybka dostawa i z kompletnym zestawem. Chociaż jeszcze nie próbowaliśmy, ale wydają się dobrej jakości i niesamowite. Bardzo się z tego cieszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Świetne narzędzie, bardzo dobra praca, nie doskonała jakość tworzywa sztucznego, ale mam nadzieję, że nie będzie to złe w pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Gyors szállítás, határidő előtt megkaptam hiánytalanul, rögtön ki is próbáltam hogy minden működik megfelelően nagyon jó termék ajánlom másoknak is köszönöm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Wygląda dobrze gołym okiem, jest wyposażony w naładowane baterie, kiedy spróbuję powiedzieć więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    το προϊόν είναι όπως περιγράφεται , δεν έχει δοκιμαστεί ακομα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Chcę moje pieniądze z powrotem nie chcę 18v 3500nrpm 380n m, ponieważ nie przyszedł akumulator to 2 i ładowarka, jeśli nie dostanę odpowiedzi, zrobię incydent Zgłoś się na policję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$79.99
    • US$190.99
    • US$79.99
    • US$85.49
    • US$117.49
    • US$140.90
    • US$156.04
    • US$49.99
    • US$87.99
    • US$118.13
    • US$165.15
    • US$215.97
    • US$119.99
    • US$177.09
    • US$86.58
    • US$39.99
    • US$30.99