Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2021

    Przetestowałem go z funkcją młotka i otworzyłem 3 otwory 3 mm x 20 mm w gipsie ściennym z drobną wiertarką. Pierwsze wrażenia: nie przeprowadzono wiercenia z funkcją trybu wiercenia płaskiego, ale zrobiono to z funkcją młotka, która wydaje się mieć wystarczającą moc. Napięcie baterii spadło o 0,1 wolta dla każdego otworu, ciekawe ile spadnie za wiercenie betonowe z wiertarką 10mm. Jest lekki i łatwy w użyciu. Niestety zawiera tylko jedną baterię i ani nie jest o niej mowa w opisie, ani nie odpowiedziano na pytania, w jaki sposób możemy dostarczyć dodatkowe kompatybilne baterie. Podsumowując, wygląda to na przydatny produkt do lekkiego użytku. Dzięki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    ..ένα πάρα πολύ καλό εργαλείο... φαίνεται καλή ποιότητα υλικών, αρκετά παρελκόμενα.. καλή μπαταρία για τον χρόνο που την χρησιμοποίησα...μετά από 30 λεπτά χρήσης κρατάει ακόμα... γρήγορη αποστολή από Τσεχία!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Wauw, I didn't expect such a powerfull machine for this money. It was delivered in just 4 days from the Czech warehouse. The machine comes in a nice box and with some nice accesories like sds drills, bits for screws and a sds to drillbit adapter. The only thing I'm missing is a link to buy a second battery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Mocne wiertło, praca na baterii przez długi czas. Używałem go ponad 50 razy z wieloma wiertłami, nawet 16mm/60cm działa potężnie na ścianie. Jedną wadą jest to, że trudno kupić nową baterię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Naprawdę dobry dla swojej ceny, wartość dla produktu pieniężnego. Wygodny uchwyt i łatwy w użyciu. Kiedy go naładujesz, światło zmienia się z czerwonego na zielone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Mam go dzisiaj, nie ma problemu, patrząc na niego!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Bardzo dobrze....ale długo na dostawę prawie 4 tygodnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Bardzo ładnie, wręczyli mi go dzisiaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 368
    • Ft27 849
    • Ft17 556
    • Ft16 648
    • Ft33 565
    • Ft85 295
    • Ft59 183
    • Ft56 991
    • Ft67 472
    • Ft25 521