Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/10/2021

    Jestem po prostu zaskoczony i zachwycony, że ten zestaw można kupić za tak małą cenę. W naszym kraju kosztowałoby to kilka razy więcej. Został dostarczony bardzo szybko i na czas, ale nigdy wcześniej nie miałem problemu. Całość przyszła, bo była w paralonie i była darmowa dostawa. W moim przypadku zestaw był z jedną baterią, ale mam piłę z tej firmy i baterie pasują bezbłędnie, co jest ogromnym plusem! Co zawiera: 1)Шуруповерт 2)Аккумулятор 3) Trzy dysze do polerowania i czyszczenia 4) Cały zestaw wierteł, odkręcane dysze 5)Ładowanie akumulatora 6)Сумка Śruba działa idealnie przy wszystkich 25 prędkościach i 3 trybach pracy. Istnieje również latarka, która jest bardzo wygodna do pracy w nocy i tam, gdzie jest bardzo mało światła. Ładowanie zapewnia nieprzerwane ładowanie. Torba jest bardzo łatwa do przenoszenia. Polecam ten produkt każdemu. Dziękuję wam wszystkim za uwagę.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Bateria ma pojemność tylko 1500mah. Lekkie i kompaktowe wiertło. Pokazuje czas, jaki to trwa. Widzę największą słabość w Chucku, który nie ma automatycznego zamykania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Produkt nie ma nic wspólnego z fałszywymi produktami sprzedawanymi w Turcji, które zapisują numery jak 48V, co jest śmieszne. Prawdziwe urządzenie napędzane szczotką. Wywierciłem też beton z produktem. Miałem pewne trudności z wierceniem w betonowych ścianach przy użyciu trybu uderzenia. Nie ma problemu z drewnem i produktami żelaznymi. Byłem bardzo zadowolony, nie przegap go, gdy naprawdę odpowiedni kupon natknąć. Torba złych stron. Worek, który jest z nim nie jest do noszenia wiertła. Dla urządzeń przylegających. Wiertarka i sprzęt nie pasują jednocześnie. Na przykład użycie tej samej baterii w większości produktów, pistoletu natryskowego itp. Kiedy kupujesz sprzęt mensela, możesz go używać z tą samą baterią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Bardzo dobrze! dotarł w 26 dni po zamówieniu. Podobała mi się jakość i wykończenie. Torba podręczna jest dobra i praktyczna. Dwie baterie są w sam raz. Mały szczegół, że przycisk 1 i 2 zostały odwrócone.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Możesz zobaczyć unboxing tutaj: https://youtu.be/S3NQSY3Khbs Cześć wszystkim, właśnie otrzymałem ten wspaniały zestaw bezprzewodowy od Menseli, to super kompletny zestaw z super dobrą ceną i bardzo szybką dostawą. Jest bardzo potężny z cichym silnikiem bezszczotkowym i potężnym akumulatorem 18V, ma 3 trymer, wiertło, wiertło, 25 rodzajów momentu obrotowego i 2 rodzaje prędkości. Posiada akumulator z bardzo przydatnym światłem led, wszystkie części są wykonane z bardzo dobrego materiału, wiertło jest pokryte gumą, która sprawia, że uchwyt jest bardzo dobry i bezpieczny. Jest z bardzo przydatną torbą do przenoszenia wszystkiego. Polecam ten artykuł, ponieważ ma dobrą moc, silnik, akumulator i jest bardzo dobrej jakości w super dobrej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Шуруповерт świetnie, dostarczone w trzy tygodnie. Są trzy szczotki, zestaw bitów i wiertło. Doskonała jakość, sprawdzona wydajność. Nie ma problemu, wszystko działa. Szczotki świetnie nadają się do czyszczenia dywanów z wełny zwierzęcej i włosów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Bardzo dobry, i istnieje kilka prędkości i różne narzędzia do wiercenia i czyszczenia drewna, ścian i żelaza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    Very nice and arrived earlier than expected, appreciate that

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Wszystko wchodziło i wychodziło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$72.49
    • US$65.82
    • US$35.99
    • US$100.47
    • US$14.69
    • US$297.59
    • US$57.99
    • US$147.83
    • US$47.99
    • US$86.61
    • US$17.99
    • US$50.39
    • US$65.99
    • US$98.16
    • US$49.99
    • US$71.99
    • US$29.99
    • US$27.99