Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(359)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(359)
    • 5 Star(334)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/12/2020

    Opakowanie w dobrym stanie, dostarczone na czas, zgodnie z oczekiwaniami. Sprawna sprawa, dobrze zmontowana. Dobrze wyprodukowana wiertarka, trzymając ją za rączkę daje poczucie siły.. Dobry, gumowy uchwyt. Baterie działają. Jak widzę, nie ma tyle wartości w bitach, ale mają standardowe środki, można i tak kupić od siebie Cichy silnik bezszczotkowy, precyzyjne sterowanie prędkością.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Po pierwsze, wygląda mi to na dobry sprzęt. Wszystko przyszło zgodnie z instrukcją, działa i jest w idealnym stanie. Jak na stosunkowo mały sprzęt, jest dość silny. Teraz to kwestia sprawdzenia, jak długo i jak długo to będzie działać. Nie testowałem jeszcze wszystkich materiałów, ale na drewnie, żeliwo i śruby działa doskonale, chociaż dokręcić nakrętki, nie zaciska się już dużo (W pozycji śruby, nie testowałem w pozycji wiertła) Musisz wykonać ostatni uścisk dłoni, ale mogę to umieścić w złej pozycji. Jestem bardzo zadowolony z zakupu tego sprzętu, super kompletne, więc nigdy nie można kupić gdzie indziej w tej cenie €40. Z łożyskami nośnymi. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Bardzo zadowolony z zakupu. Doskonała usługa dostawy zajmuje tylko 5 dni, aby przyjechać. Przedmiot jak widać w reklamie. Nie spodziewałem się tyle mocy i tak dobrej jakości wykończenia. Poza tym jest bardzo kompletny, jak to jest z wieloma akcesoriami. Jakość bardzo dobra cena, ja na jeden polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Jest to dobrej jakości mała maszyna z wieloma akcesoriami. Posiada 3 ustawienia (wiertarka młotkowa, wiertarka i śrubokręt). To, co kupiłem dla moich celów, jest idealne. Daje wrażenie droższego wiertła. Bateria i czas ładowania są odpowiednie. Bardzo się cieszę, że go kupiłem, mam nadzieję, że będę go używać przez długi czas. (Paczka dotarła bardzo szybko)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    VFM Bardzo dobre wiertło dla hobbysty i do użytku domowego. Wiertło ma ładny uchwyt. Bardzo potężny. Obudowa jest bardzo ładna i akcesoria są bardzo przydatne. Nie mogę oceniać jakości, ale nie przetestowałem ich wszystkich.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Opakowanie w dobrym stanie, dostarczone na czas, zgodnie z oczekiwaniami. Solidna, dobrze zmontowana obudowa. Dobrze wykonane wiertło, trzymając go za uchwyt daje poczucie siły. Dobra gumowa rączka. Obydwie baterie działają. Cichy silnik, precyzyjna kontrola prędkości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Dobrej jakości wiertło, super do hobby i nie martwiłbym się nawet o pro-użytkownik, wynajął przyjaciela na montaż kuchenny na cały tydzień i był zaskoczony życiem na baterii, i od razu kupił też

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Człowiek Sella! Paczka dotarła dość szybko, dobrze zapakowana i pełna rzeczy, zobacz zdjęcie! Trochę mniejszy niż się spodziewaliśmy, ale to może być plus. Zobaczmy, jak to będzie wyglądać. Jakość, przy pierwszym dotknięciu nie jest tak dobra, sprawdź link wideo: Przełącznik prędkości może być źle zainstalowany, coś uniemożliwia mu przejście w obie strony do końca. Ale pewnie nie będzie to tak bardzo przeszkadzać. Link do wideo https://photos.app.goo.gl/ffZL3WE5982DzFzUA Ogólnie, dobrze, czekam na wiercenie :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    W przeciwieństwie do produktów wysłanych przez CZ, które nigdy nie przybędą z Hiszpanii przybyły we wskazanych godzinach. Świetny produkt w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Bardzo ładny produkt. Wszystko w jednym. Mam nadzieję, że długo to potrwa. Mocny silnik, ogromne baterie. Bonus, bo są dwie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 211
    • Ft12 211
    • Ft30 679
    • Ft16 150
    • Ft22 920
    • Ft9 158
    • Ft19 393
    • Ft19 311
    • Ft20 453
    • Ft15 112
    • Ft15 161
    • Ft17 182
    • Ft24 685
    • Ft14 639
    • Ft26 096
    • Ft29 623
    • Ft10 074
    • Ft10 990