Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(243)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(243)
    • 5 Star(190)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(20)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/09/2021

    Dzisiaj otrzymałem piłę! /Szybka misja! To jest poręczne opakowanie. Plastikowa sprawa przyszła dobrze, co nie jest zbyt trudne, spodziewałem się, że będzie trudniejsze! Waga piły wynosi 1580 gramów. Każda bateria ma 580 gramów. Plastikowa szyba w środku się stłukła! Według specyfikacji prędkość piły to 6m/sek. - Jest na stronie internetowej. Tu jest napisane 10m/sek. Pierwsze kłamstwo od Chińczyków! Jeszcze nie próbowałem, wrócę po testach!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Μετά από συνεχόμενη χρήση μιας εβδομάδας 5-6 ωρών καθημερινά μπορώ να πω ότι είναι σκυλί. Μπαταρίες τουλάχιστον 4Ah να έχετε και όλα καλά. Εγώ με 2 μπαταρίες των 6Ah δικιάς μου κατασκευής έβγαζα όλη την μέρα. Πρέπει οπωσδήποτε να ανοίξετε τον μηχανισμό μέσα και να τον γρασαρετε γιατί από ερχοστασιο έχει ελάχιστο και ξεραμένο γρασο.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Bardzo szybka wysyłka przez Commodus bardzo dobrze zaostrzone bardzo dobre narzędzie baterie były w pełni naładowane, gdy otrzymałem narzędzie jest bardzo dobry

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    W końcu przybyła piła elektryczna! Bardzo mnie to cieszy. Jedyny problem, który mi przysłali, to piła elektryczna, klucze rejestracyjne, akumulator. Bateria prawie padła, więc nie mogłem poprawnie przetestować drewna do cięcia piły, a Bangood nie przysłał mi ładowarki baterii. Jak widać na zdjęciach brakuje ładowarki! Nie mogę naładować baterii, więc nie mogę wypróbować produktu! Dzięki ładowaniu, który miałem w baterii mogłem zobaczyć, że produkt wygląda dobrze. Bardzo mi przykro. Spróbuję skontaktować się z obsługą klienta :-(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    minimotosega 8", arriva con 2 batterie da 4.0 Ah, 18 V, con una batteria circa 2 ore di lavoro, ricarica circa 2 ore e mezzo, taglia bene, serbatoio olio catena, funziona bene, non è una motosega a scoppio, serve per giardino , legna per stufa, potatura in orto privato, arrivato veloce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Ta piła działa świetnie. Kompaktowy i lekki jego łatwy w użyciu ma więcej niż wystarczająco dużo mocy. System olejowy robi bałagan, a mój przyszedł ze złą ładowarką. Używam 21v, dopóki nie znajdę ładowarki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Otrzymałem produkt z pewnymi usterkami, ale w wyniku wysyłki. Jeśli chodzi o produkt, wydaje mi się, że jest w porządku. Zrobiłem kilka testów sprawnościowych i nie zauważyłem żadnych wad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Dość długa dostawa - około dwóch miesięcy. Specjalnie szukałem takiego urządzenia wraz z walizką, aby wszystko było na miejscu. Ta sprawa nie ma specjalnego „miejsca" na okulary i ładowarkę, więc latają w przypadku. Po otrzymaniu, po prostu wypróbować, czy wszystko działa, ale bez napełniania łańcucha oleju. Piła działa, bateria była prawie pełna po otrzymaniu. Wziąłem 1 * off, ponieważ nie można ładować tych baterii za pomocą ładowarki Makita, nie używać ich z oryginalnymi urządzeniami Makita. Bądź ostrożny i trzymaj piłę mocno w rękach! To nie ma żadnej ochrony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Przesyłka dotarła w ciągu kilku dni od zamówienia. Pakuj wszystko w porządku, nawet okulary nieuszkodzone. Baterie (dwie) naładowane przy 19 Voltach i ładowane jak piszę. Po prostu spróbowałem przez chwilę, aby zobaczyć, czy to działa: wszystko wydaje się w porządku. Zastrzegam sobie prawo do przepisania czegoś innego po wypróbowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    S pilkou jsem spokojen .Byla zakoupena bez Aku ,použil jsem 3Ah z utahováku . Bez problémů jsem porazil a rozřezal menší stromy o průměru 10 - 15 cm. Je dobré mít řetěz volnější ,aby byl výkon optimální .Chtěl bych si udělat adaptér na baterie z Lidlu 4Ah a 8Ah ,aby pila měla větší výdrž i výkon. Pilu mohu doporučit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$74.99
    • US$49.29
    • US$45.15
    • US$192.04
    • US$92.64
    • US$84.99
    • US$48.99
    • US$43.49
    • US$64.99
    • US$69.29
    • US$41.57
    • US$57.74
    • US$39.99
    • US$66.49
    • US$43.69
    • US$59.99
    • US$43.19
    • US$8.99