Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(304)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(304)
    • 5 Star(241)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(10)
    • 1 Star(20)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2022

    получил данную цепную аккумуляторную пилу очень быстро, упаковка картонный ящик, пришло все без повреждений. данная пила представляет собой легкую и компактную мини пилу на литиевых аккумуляторах на 1.5 А, хотя на аккумуляторе и стоит 2 А. Несмотря на маленький вес и размеры, в корпусе инструмента размещен довольно мощный электродвигатель, якорь и статор которого из медной оплетки. легко справляется с ветками диаметром до 10 см. Очень удобна при обрезке веток, нарезки дров небольшого размера или в мелких столярных работах. Мини пила имеет защиту от перегрузки. вообщем покупкой доволен, в хозяйстве очень удобная штука

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Właśnie otrzymał piłę łańcuchową, przyjeżdża dość szybko, cholerna ładowarka nie pasowała do gniazda ładowania akumulatora (zbyt duże) po sprawdzeniu specyfikacji ładowarki była to ładowarka 21V, gdy akumulator był 18V. To by zabiło tę cholerną baterię. Teraz nie mogę nawet naładować baterii, bezużyteczny, Banggood proszę wyślij mi prawidłową ładowarkę proszę! Jak mam używać piły łańcuchowej, gdy nie mogę naładować baterii!!!. Przy okazji osłona z piłą też była złamana, ale to było najmniejsze zmartwienie!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Bardzo szybka dostawa ze wszystkimi rzeczami w dobrym stanie. Baterie są naładowane w połowie. Łatwy montaż, a przy pierwszej próbie z łatwością wyciął drewno na zdjęciu. Jedynym minusem jest to, że musiałaby być walizka bagażowa, żeby nie została wrzucona do środka. Rękawice są do rąk dziecka, a ja muszę sprawdzić żywotność baterii podczas pracy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Rozkaz otrzymany szybko amd nietknięty. Produkty były w porządku ze wszystkimi rzeczami w środku, wypróbuję je w ciągu kilku dni do drzew oliwkowych i będzie miał pomysł na baterię, itp.Jak widać baterie są dobre. Znalazłem tylko to, że plastikowa ochrona na górze łańcucha dotyka łańcucha i nie wiem, czy to było zaplanowane w ten sposób, ponieważ powoduje dodatkowy hałas i tarcie. Nie wiem, czy tarcie razem z brakiem smarowania łańcucha będzie połączeniem BD dla życia łańcucha i silnika. Zobaczę, czy jest taka sama w drugiej, którą zamówiłem.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Dostawa trwała około trzech tygodni. Piła była zapakowana w kartonowe pudełko z pianką w środku. Wszystko było nienaruszone. Wewnątrz znajdziesz piłę (z wymontowanym prętem i łańcuchem), baterię, ładowarkę (z wtyczką bez dodatkowych adapterów), śrubokręt i sprężarka Dla mnie bezużyteczne) i ostatnia, ale nie mniej instrukcja obsługi, która, szczerze mówiąc, nie jest bardzo pomocna. Montaż pręta i łańcucha zajęło kilka minut i piła była gotowa do użycia. Jak na swój mały rozmiar ma dość dużą moc. Jest zdecydowanie na tyle silny, że w moim przypadku przycina gałęzie, które są zbyt grube na ogrodowe klepki. Jakość piły jest dobra, w tym momencie nie mogę powiedzieć, jak długo działa bateria. Podczas pierwszego użycia udało mi się przyciąć kilka gałęzi i nadal działał. Podsumowując, jeśli potrzebujesz tego rodzaju małej piły łańcuchowej, mogę polecić ten. Stosunek ceny do jakości jest na wysokim poziomie, a piła działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Otrzymałem ten produkt od Banggood do przetestowania i rzetelnej oceny. Co do czasu dostawy, muszę powiedzieć, że to prawie 3 tygodnie na dostawę z Chin, przelatujący przez DHL w Niemczech, a po 2 tygodniach do Hiszpanii również przez DHL. Otrzymałem go dobrze zapakowany z porem wokół, aby uniknąć jakichkolwiek uszkodzeń. Pakiet zawiera kilka rękawic, które są luksusowe, aby móc zamontować łańcuch, ponieważ jest on bez wkładania, co staje się bardzo łatwe dzięki śrubokrętowi i kluczowi, który wychodzi prawidłowo w ciągu 2 minut. Następnie musiałem naładować baterię, która była rozładowana, po niespełna 1 godzinie, była już pełna z włączonym zielonym światłem. Ta sama bateria zawiera zielony Led, aby regularnie sprawdzać stan baterii. Materiałem wszystkiego logicznie jest plastik, ale twardy i odporny na działanie tworzyw sztucznych. Łańcuch jest wyposażony w ochronę, aby uniknąć włożenia palca w niego, tak, że może być skręcony i cięty. Przypuszczam również, że łańcuch można naostrzyć, gdy jest już zużyty. Ogólnie dla małych prac w domu lub na wsi i tak długo, jak nie jest to coś dużego, można go obciąć bez problemu. Polecam!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Świetny produkt i dobra cena, tylko negatyw i łańcuch przybył z wadliwą siatką, którą będę musiał naprawić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Paczka dotarła uszkodzona, ale nie brakowało żadnych części! Firma kurierska skleiła go i wzięła odpowiedzialność, jeśli paczka jest niekompletna! Piła wygląda całkiem nieźle, jak na razie działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Idealna dostawa z czeskiego magazynu Niezawodne opakowanie Niestety, niewystarczająca instrukcja montażu piły Nieważne, drwal sobie poradzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Szybka wysyłka. doskonałe opakowanie produktu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.99
    • US$8.57
    • US$36.99
    • US$9.59
    • US$45.99
    • US$11.99
    • US$41.33
    • US$47.99
    • US$33.99
    • US$84.99