Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(181)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(181)
    • 5 Star(133)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(18)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2021

    Drodzy Dostawcy, Dostawa pożądanego produktu Mensela CS-L2 6 Inch 800W 18V. Dostawa dotarła bardzo szybko. Dwa dni przed oczekiwaniem! Zestaw jest kompletny zgodnie z instrukcjami. Ustawiłem baterie, żeby się naładowały. Przy pierwszym naładowaniu baterii testowałem elektryczną piłę łańcuchową! Ku mojemu wielkiemu ubolewaniu, był problem z naładowaniem drugiej baterii do zestawu. Po 2-3 godzinach ładowania nie naładował się. Piła na nią nie działa. Wysyłam ci zdjęcia, które można zobaczyć z testera ładowania. Powiedz mi proszę, jak mogę zwrócić i uzyskać nową działającą baterię? Czekam na Twoją odpowiedź i instrukcje! Pozdrawiam, Stojan Markow (ur

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Przyszedł 10 dni w bardzo dobrym stanie, wygląda staro i po ciężkim procesie, tnie czyste i suche drewno. Zarówno baterie są w porządku, czas pokaże ich siłę, piłę łańcuchową i baterie. Daję cztery gwiazdki, bo chociaż ma dodatkowy łańcuch, śrubokręt, brakuje klucza, a elementy w kaburze nie zapinają się, ale jest poręczny.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Szybko, wraca za pięć dni. Dobra jakość, uchwyt jest gumowany, dobra przyczepność. Nigdzie nie ma rzędów, wszystkie części z maszyny działają dobrze. Myślę, że to było warte swojej ceny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Dotarli do właściwego stanu. Opakowania są całkiem niezłe. Jego ostrze nie jest wystarczająco cienkie, lepsze czy mniejsze. Części z tworzyw sztucznych w oczekiwanej jakości w cenie (lepiej niż taniej, niż mi się zdarzyło dostać w swoje ręce) Po upadku z około dwóch metrów w miękką ziemię, otworzył ciało nad baterią, nie czyniąc go niesprawnym. Był łatwo naprawiany przez spawanie cieplne i nadal działa. Baterie w pierwszych dwóch ładunkach dały mi od 30 do 50 cm średnicy, o średnicy od 5 do 7 cm. Normalnie po piątym ładowaniu, to potrwa trochę dłużej. Ostrożnie z regulacją łańcucha, nie za bardzo się rozciąga i smaruje na około pięć cięć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Wygląda całkiem dobrze, pokaże po drodze, jedna bateria nie ładuje się, w przeciwnym razie wszystko wygląda dobrze, jest mocne i dobrze tnie 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Well arrived. The tool is good, but the accumulator is weak!! The uptime with one accumulator only 2-3 min.!! Unfortunetely it is "normal": 800W / 18V = 44,4 A !! 2Ah/44,4A = 2,7 min.! BUT: the 2Ah is a SCAM, not true!!! The true capacity is less: 1,5 Ah. See the photo! The charger is weak as well, and after 1 our charging time indicates green, but the charging time with 0,8A must be more then 2 ours.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Dobrze.. to dobrze.. Ale bez śrubokręta i Wrench

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Mocna maszyna, z 2 bateriami 18 V, rękawicami, kluczami do montażu różnych części. Poręczny, mały, łatwy w obsłudze. Polecam do cięcia małych gałązek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Maszyna jest dobra, ale bateria jest okropna: 5 elementów 18650 z 1.5Ah: 5 minut autonomii z 5 cm gałęziami!!! Kompatybilny z baterią makita

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.72
    • US$46.19
    • US$68.49
    • US$44.99
    • US$115.49
    • US$40.41
    • US$62.36
    • US$45.03
    • US$63.51
    • US$29.99
    • US$79.99
    • US$192.04
    • US$57.99
    • US$73.32
    • US$41.39
    • US$39.99
    • US$44.99
    • US$78.74