Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(231)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(231)
    • 5 Star(182)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(15)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2021

    Kiedy otworzyłem pudełko, byłem zdumiony rękawicami i ochraniaczami.. Piła montuje się szybko i łatwo, ergonomiczny uchwyt i prawie nie ma wibracji. Łańcuch jest dobrze ostry i zalecam obchodzić się z nim ostrożnie. Podwójna bateria sprawi, że będziemy długo pracować. Rada Nadzorcza (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    4" mini piła, przybył szybko, działa dobrze, wyposażony w 2 baterie, ładowarkę, rękawice, ramię, klucz łańcuchowy, śrubokręt, pręt, łańcuch, do montażu, ale nic trudne, broszura

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Doskonały produkt! Mensela to dobra marka, możesz być tego pewien! Wersja, którą kupiłem, pochodzi z 2 bateriami, co jest idealne! Chciałbym, jeśli w zestawie jest wliczony schowek, ale to jest w porządku! Zapewniam, że to dobra opcja dla twojego ogrodu! Polecam!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Bardzo szybka dostawa! (pol.). Zestaw jest zgodny z opisem. Działa stosunkowo dobrze, ale czasami się potyka, najprawdopodobniej z faktu, że bateria jest trochę słaba. Baterie ładowane są przez około godzinę, półtorej i trwają około godziny. Fajnie jest mieć zapasowy obwód. Mam nadzieję, że to działa przez długi czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Przybyła bez uszkodzeń, choć opakowanie było uszkodzone. Działa dobrze, a jego lama (4„) jest lepsza niż większa (6")

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Jeden z akumulatorów, który z tym przyszedł, padł i nie chciał się ładować. Podłączyłem go do mojego zasilacza DC i ustawiłem na 20V na mniej niż minutę. Dzięki temu bateria była w stanie naładować z oryginalnej ładowarki. Wydaje się, że ładowarka nie może sobie uświadomić, że akumulator jest do niego podłączony, jeśli jest całkowicie martwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Produkt jest bardzo dobry i zalecany. Jedyną wadą jest to, że z zasilaną baterią 2Ah 21v, to przechodzi w ochronę i blokuje się bez przerwy, nie pozwala na pracę. Zamiast tego działa świetnie z baterią typu 5Ah 18V. Polecam, jeśli masz już inną baterię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    nice little tool... fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Świetna piła łańcuchowa za cenę, naprawdę mocna. Tnx Banggood (ang.). Szybko dotarł do UE (5 dni).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Cholera, naprawdę myślałem, że pojawi się pudło śmieci i zapłaci za to jak nic. Okazało się, że jest wart każdego grosza, który na niego wydałem. 3 "średnie drewno twarde to żaden problem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.99
    • US$8.57
    • US$36.99
    • US$9.59
    • US$45.99
    • US$11.99
    • US$41.33
    • US$47.99
    • US$33.99
    • US$74.99