Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(188)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(188)
    • 5 Star(147)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(12)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2021

    Kiedy otworzyłem pudełko, byłem zdumiony rękawicami i ochraniaczami.. Piła montuje się szybko i łatwo, ergonomiczny uchwyt i prawie nie ma wibracji. Łańcuch jest dobrze ostry i zalecam obchodzić się z nim ostrożnie. Podwójna bateria sprawi, że będziemy długo pracować. Rada Nadzorcza (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    4" mini piła, przybył szybko, działa dobrze, wyposażony w 2 baterie, ładowarkę, rękawice, ramię, klucz łańcuchowy, śrubokręt, pręt, łańcuch, do montażu, ale nic trudne, broszura

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Doskonały produkt! Mensela to dobra marka, możesz być tego pewien! Wersja, którą kupiłem, pochodzi z 2 bateriami, co jest idealne! Chciałbym, jeśli w zestawie jest wliczony schowek, ale to jest w porządku! Zapewniam, że to dobra opcja dla twojego ogrodu! Polecam!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Bardzo szybka dostawa! (pol.). Zestaw jest zgodny z opisem. Działa stosunkowo dobrze, ale czasami się potyka, najprawdopodobniej z faktu, że bateria jest trochę słaba. Baterie ładowane są przez około godzinę, półtorej i trwają około godziny. Fajnie jest mieć zapasowy obwód. Mam nadzieję, że to działa przez długi czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • mrkVIP4
    GR
    11/05/2021

    The product came properly packaged, and after a short first test it worked its way through a large tree branch of 7cm diameter. It is good that there is a lock button unlike other similar items. The motor seems to be powerful enough for its purpose. Only design flaw, the fact that the mechanism designed to pull and stretch the chain, is using a screw placed not in an ergonomic position, and you may find yourself using the screwdriver quite frequently.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Przybyła bez uszkodzeń, choć opakowanie było uszkodzone. Działa dobrze, a jego lama (4„) jest lepsza niż większa (6")

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Jeden z akumulatorów, który z tym przyszedł, padł i nie chciał się ładować. Podłączyłem go do mojego zasilacza DC i ustawiłem na 20V na mniej niż minutę. Dzięki temu bateria była w stanie naładować z oryginalnej ładowarki. Wydaje się, że ładowarka nie może sobie uświadomić, że akumulator jest do niego podłączony, jeśli jest całkowicie martwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Produkt jest bardzo dobry i zalecany. Jedyną wadą jest to, że z zasilaną baterią 2Ah 21v, to przechodzi w ochronę i blokuje się bez przerwy, nie pozwala na pracę. Zamiast tego działa świetnie z baterią typu 5Ah 18V. Polecam, jeśli masz już inną baterię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    nice little tool... fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Przybyłem bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$39.99
    • US$20.39
    • US$43.99
    • US$42.99
    • US$39.99
    • US$52.99
    • US$41.57
    • US$23.99
    • US$53.12