Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2021

    Dobrze przyjęta, ładna kurtka, więcej na wiosnę, jesień, ale błąd jest w tabeli rozmiarów: Rozmiar ramion Szerokość klatki Długość Kanału M 47, 0 110,0 70,0 62, 0 L 48, 0 114, 0 73, 0 63,5 Ł 49, 0 118, 0 74,5 65, 0 XXL 50,0 122,0 78,0 66,5 XXXL 51,0 126,0 80,0 68,0 4XL 53, 0 130,0 83, 0 69,5

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2019

    I asked XL size & why you send me 3XL size. the fitting is very large.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Jestem w pełni zadowolony z tej kurtki. Dokładnie tak jak opisano !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Rozmiar jest zbyt szeroki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2018

    Leuke jas, echter voor een winterjas erg dun, is meer een hersft jas. Bij strenge vorst lijkt me deze niet voldoende isoleren. tenzij je natuurlijk in een land zit waar de wintertemperaturen niet veel verder zullen dalen tot -1 celcius.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    When I ordered this jacket, I did not know about its size so I ordered double axles but I came to know later that I might get Xnfit, but yesterday I have received it in the evening but my friend is with me. If I do not know whether it is good or bad, my friend will know, then I am writing me just like this, I do not know.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2020

    Zamówiłam małą... Osiągnął rozmiar za duży, jak na wielkiego, którego nie mogę użyć, i dzwonię do ciebie z powodu oszustwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2019

    صراحة سلعة رااااااائعة ، والجودة هي نفسها التي في الصور ، سعيد جدا بان اكون زيونا عندكم 😍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2019

    Beauriful jacket. I received mine not long ago and love it. this jacket gets loads of compliments everywhere I go. looking forward to ordering my next one. If you have any doubts.....dont, just buy it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2019

    Beautiful

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 314
    • Ft44 851
    • Ft23 766
    • Ft44 469
    • Ft26 448
    • Ft31 049
    • Ft25 300
    • Ft31 816
    • Ft28 367
    • Ft22 615
    • Ft12 647
    • Ft31 434
    • Ft33 734
    • Ft10 453
    • Ft30 282
    • Ft37 568
    • Ft34 501
    • Ft3 831