Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(85)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2021

    Szybka dostawa, ale niska jakość wykonania i materiału skórzanego. To nie to samo, co na zdjęciu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Inny rozmiar, zamówiłem rozmiar Fits L, Obwód: 56-58cm Inch, Inch: 22,05-22,83' Inch, Sprzedawca wysłał inny rozmiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Świetnie wygląda dobrze zrobiony kawałek zestawu, ale niestety jest mały i nie mogę nosić, o tym pamiętać przy zamawianiu i nie będziesz rozczarowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2017

    Great winter cap, the size fit perfectly. Earflap design is good for winter. Fully satisfied.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Rozmiar pasuje, wygląda dobrze na zewnątrz, ale szwy nie są w ogóle przetworzone, to koszmar! Za taką cenę to nie jest dopuszczalne!!! Nie spodziewałem się tego. Nieprzyjemny zapach, mam nadzieję, że zwietrzał. Dostarczone wystarczająco szybko. Zdjęcie jest załączone.(Przepraszam) zdjęcia muszą być mniejsze niż 5MB) Jak to możliwe? Zdjęcie nie jest przesłane....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Produkt otrzymany szybko i w bardzo dobrym stanie, pomimo słabego opakowania! Jakość pasuje do opisu. Materiał wydaje się i pachnie prawdziwą skórą, szycia są dobrze wykonane. Jest bardzo wyrafinowany! Klapa dla uszu wydaje się solidna, gdy jest rozłożona i „przytula" uszy bardzo dobrze. Zazwyczaj noszę kapelusze 58 cm, ale zamówiłem 2XL (60cm) dla tego, ze względu na klapę, która składa się do środka. Nie ma tak wygodnego dopasowania, ale jest bardzo wygodne i bezpieczne. Rozważ, że jest cięższy niż zwykłe czapki z tkaniny. Myślę, że mniejszy rozmiar byłby niewygodny. Pamiętaj, że nie możesz dostosować rozmiaru w jakikolwiek sposób, ponieważ nie ma żadnych pasków. Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Wyśmienicie Bardzo dobry produkt i solidny. Lepszy niż się spodziewałem. Spełniła moje oczekiwania. Wysoce polecany produkt. Mam to wszystko przed randką. Doskonały sprzedawca dziękuję bardzo:)))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Wyśmienicie Bardzo dobry produkt i solidny. Lepszy niż się spodziewałem. Spełniła moje oczekiwania. Wysoce polecany produkt. Mam to wszystko przed randką. Doskonały sprzedawca dziękuję bardzo:)))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Very happy with product and it is as described. Delivery was on time as stated price is competitive with similar products.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Uwaga przy zamawianiu: wymiana nie jest możliwa. Próbowałem i po długim czasie musiałem zrezygnować z niego rozczarowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.93
    • US$50.81
    • US$19.99
    • US$10.49
    • US$51.99
    • US$43.88
    • US$30.02
    • US$26.55
    • US$55.19
    • US$63.24
    • US$21.84
    • US$19.62
    • US$57.49
    • US$21.93
    • US$15.00
    • US$21.93
    • US$41.57
    • US$14.99