Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2021

    Szybka dostawa, ale niska jakość wykonania i materiału skórzanego. To nie to samo, co na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Świetnie wygląda dobrze zrobiony kawałek zestawu, ale niestety jest mały i nie mogę nosić, o tym pamiętać przy zamawianiu i nie będziesz rozczarowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2017

    Great winter cap, the size fit perfectly. Earflap design is good for winter. Fully satisfied.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Rozmiar pasuje, wygląda dobrze na zewnątrz, ale szwy nie są w ogóle przetworzone, to koszmar! Za taką cenę to nie jest dopuszczalne!!! Nie spodziewałem się tego. Nieprzyjemny zapach, mam nadzieję, że zwietrzał. Dostarczone wystarczająco szybko. Zdjęcie jest załączone.(Przepraszam) zdjęcia muszą być mniejsze niż 5MB) Jak to możliwe? Zdjęcie nie jest przesłane....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Produkt otrzymany szybko i w bardzo dobrym stanie, pomimo słabego opakowania! Jakość pasuje do opisu. Materiał wydaje się i pachnie prawdziwą skórą, szycia są dobrze wykonane. Jest bardzo wyrafinowany! Klapa dla uszu wydaje się solidna, gdy jest rozłożona i „przytula" uszy bardzo dobrze. Zazwyczaj noszę kapelusze 58 cm, ale zamówiłem 2XL (60cm) dla tego, ze względu na klapę, która składa się do środka. Nie ma tak wygodnego dopasowania, ale jest bardzo wygodne i bezpieczne. Rozważ, że jest cięższy niż zwykłe czapki z tkaniny. Myślę, że mniejszy rozmiar byłby niewygodny. Pamiętaj, że nie możesz dostosować rozmiaru w jakikolwiek sposób, ponieważ nie ma żadnych pasków. Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    To doskonały kapelusz. Dziękuję... Otrzymałem go i nie mogę przestać myśleć. Działa jako parasol, jak również brytyjskie niebo są teraz otwarte i praktycznie leje deszcz każdego dnia. Chciałbym mieć jeszcze jedną w jaśniejszych kolorach. Dobra robota Franciszek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Świetny produkt i przyjemna cena. Przyszedł w zapieczętowanym opakowaniu. Bardzo dobra Jakość. Kupiłem go jako prezent i biorcy go pokochali. Dziękujemy zespołowi Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Łatwe zakupy. Szybka dostawa i szybsza niż obiecałem. Dobra jakość i ładny design. Zadowolona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Zamówiłem kilka czapek i wszystkie pasują. Nie narzekam na transport. Bardzo dobry sklep i obsługa. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Dobra jakość produkcji. Idealne na zimę. Zamawiam drugi w innym kolorze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 568
    • Ft5 054
    • Ft5 054
    • Ft8 392
    • Ft5 471
    • Ft3 979
    • Ft7 662
    • Ft3 790
    • Ft8 028
    • Ft4 738
    • Ft12 409
    • Ft5 838
    • Ft4 011
    • Ft16 424
    • Ft6 201
    • Ft8 392
    • Ft13 139
    • Ft11 376