Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(167)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(167)
    • 5 Star(127)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(12)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2021

    Ładna, wygodna koszula. Jedną rzeczą jest to, że guziki są błyszczące okrągłe bauble, a nie te normalne, które wyglądają na zdjęciu. Pewnie zmienię je na bardziej dyskretne. Jestem w AU i normalnie noszę XL, ale to 2XL jest w sam raz. Bardzo szybka dostawa, około tygodnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Artykuł zrobiony dobrze. Wygodny, dobrze dopasowany. Dobrze zapakowane. wysokość 175 x 88 kg. 120 biust x 50 ramion rozmiar XL. Ubierz się wygodnie. Dobry materiał. Kupuję w innych kolorach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Bardzo dobrze, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Niesamowicie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Dziękuję 👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Koszula jest z bawełny na naleśniki. Przyciski są dobrze przyszyte, a cięcie jest dobre. Uważam, że najniższy guzik na koszulce jest na wysokości mojego pępka, i myślę, że koszula skorzysta z jeszcze jednego dolnego guzika. Koszulka chyba pominęła ostatni krok do porządkowania, ponieważ wszystkie zszycia mają długie nitki, które nie zostały przycięte. Łatwe do naprawienia, ale zdziwione, że tego nie zrobiono.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2018

    Ожидал, что ткань будет более плотная, но легкая и тонкая рубашка тоже хорошо. Вполне доволен. И да, надо иметь в виду, что все-таки маломерка. китайские 3XL меньше американских 2XL. Но ростовка была на сайте и я был к этому готов. Размер мой. Посмотрим, как будет в носке.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2018

    I was so pleased with this shirt that I will in future order more in different colors, it has an easy casual fit but can be worn when going out or just sitting around the house. It was shipped extremely quickly and overall I would recommend it to anyone who wants a great quality shirt at a very good price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2018

    The item is good quality, although the buttons may need some additional stitching due to the shirts fabric being a little thin. The buttons don't go all the way down and thought the length would compensate for that but didn't so have to wear a t-shirt underneath or my stomach is visible. I'd advise getting a size or two larger than you would normally buy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Koszulka damska bawełniana z długim rękawem jest szara Nie czerwony, mój rozkaz, ale podoba mi się kolor koszuli, którą mi przysłałeś. Tkanka jest bardzo ładna i gładka. Dziękuję Z poważaniem Rui Costa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 580
    • Ft7 664
    • Ft9 580
    • Ft6 635
    • Ft8 431
    • Ft9 580
    • Ft4 939
    • Ft6 967
    • Ft8 710
    • Ft10 731
    • Ft7 299
    • Ft12 647
    • Ft10 801
    • Ft4 976
    • Ft7 299
    • Ft7 279
    • Ft9 198
    • Ft19 913