Opinie klientów

4.82 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(85)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/11/2020

    קטן

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2019

    Buena chaqueta de invierno, se corresponde con la descripción del vendedor, es mejor de lo que esperaba, aunque la recibí hace pocos días puedo decir que me resulta cómoda y agradable, también es impermeable, la he probado conectándole una fuente de alimentación y funcionan perfectamente los calefactores. Normalmente uso la talla M y pedí la L aunque me queda bien aconsejaría dos tallas mas de la habitual para poder llevar un jersey debajo. La recibí antes del tiempo previsto. Todo muy bien.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Piękne, lekkie doskonałe. Wysoki 1,76 kg wagi.85 zakupiony środek 4XL, idealny. Powerbank (zdjęcie) NIE JEST WŁĄCZONE!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • VIP1
    CH
    12/12/2018

    The jacket seems to be in ok/good quality, nice coloration and i like the design. Zippers are a little hard to use. I usually wear M and ordered an L but its a little too small, L is more like an S in europe. Have ordered another one in XL. Didn’t try the heat function yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2019

    excelente produto. desligado ninguém percebe q é eletrônica. aparência é muito boa ... qualidade indiscutível. muitos meses usando e não tiro mais do corpo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    goob

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2019

    chegou tudo certo! só o tamanho que mesmo escolhendo 3xl veio muito pequeno, principalmente as mangas! e infelizmente não dá pra trocar ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2019

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Ten koszt nie pasował. Zamówiłam 3 X. Otrzymałam 1 X. Muszę zwrócić ten koszt dla takiego, który pasuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Świetna kurtka, miła i ciepła i dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 038
    • Ft28 480
    • Ft3 653
    • Ft18 183
    • Ft2 553
    • Ft4 353
    • Ft6 699
    • Ft11 881
    • Ft6 004
    • Ft10 942
    • Ft3 043
    • Ft3 348
    • Ft4 018
    • Ft4 353
    • Ft4 688
    • Ft4 688
    • Ft2 129
    • Ft56 357