Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2020

    Jak w innym miejscu, towary będą długo czekać. Adres, który wpisujesz przy zamawianiu, nie wychodzi, gdy wpisujesz format, i nie wychodzi przez auto-wypełnienie, więc pomyślałem, że pojawi się jakoś, nawet jeśli jest zły. Wygląda na to, że został odesłany bez oczekiwanego przybycia, ale namierzyłem go, udało mi się go znaleźć i przybyłem. Jeśli kupujesz od teraz, będziesz czuł się bezpieczny, jeśli wpiszesz swój adres i numer telefonu do rejestracji konta. Ten produkt jest dobrej jakości i nie mogę go znaleźć w Japonii, więc chętnie go kupiłem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Podoba mi się ten produkt. Jednostka miary jest ustawiona. I dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Bardzo zadowolony z pakietu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Świetny strój do zabawy, super jakość i piękny kolor. Mam 44 calową klatkę piersiową i 34 calową talię, więc kupiłam środek, który świetnie pasuje. Dziękuję wszystkim w Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Spróbuj kupić jeden zestaw. Dobrej jakości produkty, takie jak te sprzedawane w domach towarowych. Dobra tkanina, dobre szycie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Wyglądał dokładnie tak jak na zdjęciach i rzeczywiście przyszedł szybciej niż oczekiwałem (tylko 12 dni) dziękuję bardzo. Będzie kupować z tobą częściej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Niesamowita wartość dla nagrody Flash Deal. Kupiłem 3 zestawy w różnych kolorach, dzięki czemu mogę je również wymieszać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Przyjedź bardzo szybko Nikel, już zamówiłem na niebiesko i nadal nie decu mercii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Bardzo ładny produkt.. jako przyswojone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 425
    • Ft6 294
    • Ft6 576
    • Ft4 495
    • Ft6 594
    • Ft6 924
    • Ft6 264
    • Ft9 443
    • Ft6 924
    • Ft7 254