Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.81 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • great jacket(51)
  • good quality(18)
  • great price(14)
  • perfect fit(6)
  • poor quality(2)
  • Wszystkie recenzje(178)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(178)
    • 5 Star(153)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Tactical camo jacket

    2018-06-28 21:49:44

    Very pleased with quality, design and execution for this jacket. When I went to order more for gifts, the price had risen. I am thrilled to have purchased at the Banggood excellent price. Would order more if I could!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    увы и ах...

    2018-01-31 12:13:43

    xxxl это нифига не 56-ой :((( 52-ой скорее. вобщем кто покрупнее - аккуратнее с выбором размера. материалы соответствуют цене.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good

    2018-01-13 02:45:21

    value for price!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    gh

    2017-10-30 08:26:30

    me queda perfecto

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Nice Jacket

    2017-04-02 18:24:47

    Nice jacket. Thin and keeps the wind out. Not fully water resistant but does well for hiking. Small manufacturer defect in Jacket pocket leading to a hole that I have dropped my car keys out of many times. But over all good quality for the price.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Заказ на два размера больше !

    2017-03-22 14:58:17

    Я заказал размер "М". Но получил размер "3-Х". Самое интересное,что это уже не в первый раз ! Мне пришлось делать повторный заказ,потому что первая куртка была на размер больше,чем я заказал ! Не успел сделать фото,но потом в тикете добавлю

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    куртка

    2017-03-17 00:18:54

    Размер XL на рост 175см подошел хорошо. Качество для такой цены достойное. Не продувается, на ветру будет хорошо. Один минус - нитки изо всех швов торчат. Доставка долгая, 50 дней.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Excellent and worth buying

    2017-03-14 14:21:04

    Thank I've had as I expected.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 23  
Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>