Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/01/2022

    Wielkie dzięki za paczkę, mimo że tak długo trwało jej przybycie. Kupiłem kurtkę w rozmiarze XXL, ale chcę otrzymać jej rozmiar XXXXL. To jest duży rozmiar dla mnie.SadFace

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Najwyższa wartość w stosunku do ceny 💎💎💎 Kurtka jest bardzo ciepła i wygodna. Zwykle noszę europejski rozmiar L, do tej kurtki mam rozmiar L i pasuje mi, ale jeśli zazwyczaj nosisz duże lub grube swetry, lepiej weź dodatkowy rozmiar. Maska nie jest obecna na zdjęciu, bo mi się nie podoba, ale była w kopercie z kurtką. Na pewno kupię drugi, żeby zdobyć dwa kolory. Również wygodne słuchawki (niejakości, a więc łatwo je wyjąć) włożone w szyję i walet w prawej kieszeni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Świetnie, polecam siedzenie i rozmiar, po prostu dostajesz dokładnie to, co oferują na zdjęciach. Totalna satysfakcja z mojej partii.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Byłoby idealnie, gdyby rozmiary nie były tak różne. Otrzymałem 5 xl, który odpowiada faktycznie małym xl więcej, lepiej zostawić ręce na zewnątrz, ponieważ kieszenie nie są głębokie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Szybka dostawa, kurtka bardzo dobra. Jeszcze są wszyte słuchawki telefoniczne. Syn jest zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Dzisiaj otrzymałam kurtkę w bardzo dobrym stanie, Xie 😀😀😀😀👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Cześć, kiedy mam otrzymać moje zamówienie, które zamówiłem w zeszły piątek dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Wszystko w porządku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Molto buono, a parte qualche cucitura che si sfila

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$24.99
    • US$23.99
    • US$23.99
    • US$23.99
    • US$21.99
    • US$27.99
    • US$34.99
    • US$34.99
    • US$23.99
    • US$12.99
    • US$23.99
    • US$27.99
    • US$29.99
    • US$30.99
    • US$24.99
    • US$23.99
    • US$43.99