Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.66 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good quality(16)
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-26 04:43:26

    יפה מאוד

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-02-22 08:44:30

    godd quality but the hood is not

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Very good Jacket

    2018-05-11 07:37:22

    Качество на высоте, размер советую брать побольше по таблице, так как для куртки указаны Китайские размеры. Отличная цена и быстрая доставка с Европейского склада. Не надо растамаживать.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good but little small

    2018-02-08 18:18:08

    I wear Medium and order XXL. It barely fits me. If you're medium order XXXL. Highly recommended. Very warm. Hi hi

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    excellent quality

    2018-01-12 06:13:35

    the coat is very very warm the quality is excellent has lot's of inner pockets the zipper is double xxl fits perfectly for me i like it a lot

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good item

    2018-01-12 00:09:54

    I liked a lot the first one I bought so I decided to take another one.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Mens Quality Horn Buckle Hooded Warm Long Down Jacket Coat

    2018-01-09 11:38:30

    coat is perfect for cold weather and snow, really warm although light weight, nice finish and lots of pockets to keep wallet, smartphone, keys etc

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    ZIMSKA JAKNA

    2018-01-03 12:57:04

    Sve je OK samo veličina ne odgovara naručio sam XXXL a to je EU ekvivalent XL i krzno nije tako bogatom kao što je na slikama

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6  
Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>