Opinie klientów

4.67 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/06/2020

    Wszystko dobrze w priorytetowej wysyłki, a zwłaszcza ubrania, świeże, miękkie i jakości, polecam, tylko do korekty rozmiarów w opisie, ponieważ czasami marka uneun przychodzą normalne rozmiary. To jest miara.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Świetny styl, wyśmienicie pasuje! Wiewny lekki materiał. Wszystkie dziurki w guzikach wydają się mieć luźne szycie wokół krawędzi, co oznacza, że guziki mogą się zaplątać, jeśli nie jesteś ostrożny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    Przyleciał bardzo późno, a rozmiar L jest bardzo mały. Jak zmienić rozmiar XL?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2020

    Jestem bardzo zadowolony z mojego produktu. Jedna rzecz, z której nie jestem zadowolony, to rozmiar mojego ubrania, który zamówiłem. Jest trochę za duży, nie tak jak to sobie wyobrażałem. Ale dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2020

    Nie dotarł, po prostu zamówiłem go wczoraj i przychodzi jako skompletowane zamówienie lub w języku angielskim jak delve komplet i ponieważ nie mam go jeszcze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2020

    Jestem trochę mały, poza tym materiał jest bardzo cienki. Jednak cięcie i szwy są bardzo dobre. Idealny do letnich upałów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2020

    Bardzo duży

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Właściwie nie otrzymałem jeszcze kliknąłem na zamówienie zakończone przez przypadek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2020

    Ładnie i płótno jest świetne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 725
    • Ft8 374
    • Ft6 364
    • Ft11 725
    • Ft18 092
    • Ft11 055
    • Ft7 704
    • Ft16 417
    • Ft22 448
    • Ft7 034
    • Ft8 374
    • Ft9 045
    • Ft10 050
    • Ft6 090
    • Ft12 731
    • Ft13 066
    • Ft10 720
    • Ft5 358