Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2020

    Jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Jest doskonały zarówno estetycznie, jak i w jakości wyrobów cukierniczych. Dobrze uwarunkowana winnica. Jedynym haczykiem był czas potrzebny na dotarcie (ponad miesiąc).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2020

    Nieco poza równowagą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2019

    nice cap

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    I assumed the material was proper leather and was disappointed that it was PU.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Zamówiłam 2 nakrętki beretu & jeden pojawił się na przeglądzie zamówienia, aby pokazać zły kolor. Po telefonie do obsługi klienta powiedzieli mi, że naprawią porządek. Wczoraj otrzymałem zamówienie. Wszystko było tak, jak powinno być. Kodo do obsługi klienta & szybka dostawa. Na pewno znowu zamówię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2020

    Dobra jakość wykonana. Jest, moim zdaniem, jak na pieniądze, wygląda i czuje się dobrze. Ocena wybrała „idealny" dla Ogólnie fit, kiedy jest rzeczywiście trochę za duży, i nie mogę zmienić tego wyboru!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2020

    Niezwykły projekt, idealny, aby być zauważonym jako wyjątkowa osoba, którą jesteś. Dobra jakość i wykonana z solidnej skóry, trochę cięższa niż większość czapek tego typu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2020

    Kapelusz był pokazany na zdjęciach, myślałem, że długo to trwało. Problem w tym, że kupując coś online oznacza, że nie można tego najpierw przymierzyć przed zakupem. Nie podoba mi się, jak to na mnie wygląda i to problem, żeby to odesłać. Jednak pozycja jest 5-gwiazdkową ogólną oceną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2020

    Hej dzięki za produkt Mam go jeszcze raz dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$19.62
    • US$21.84
    • US$19.62
    • US$13.99
    • US$19.62
    • US$18.47
    • US$56.34
    • US$20.78
    • US$13.99
    • US$18.39
    • US$30.02
    • US$16.99
    • US$22.99
    • US$10.99
    • US$49.65
    • US$21.93
    • US$12.99
    • US$12.99