Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/02/2021

    Do kogo to może dotyczyć. Otrzymałem zamówienie nr 94708527 i zauważyłem dwa problemy. #1 - rozdarcie pod ramieniem. Numer 2 zamówiłem medium, które według ciebie rozmiar biustu wyniesie 45,28', czyli tylko 42'. Dlatego chciałbym wrócić i zamiennik, który rozmiar powinien być 45.28 (sugerowałbym duży) i nie rip proszę. Czekam na odpowiedź.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Wygląda trochę jak niebo na zdjęciu. Poza tym, że było tu naprawdę zimno, więc po prostu założyłam ten płaszcz i był ciepły. Zamawiałem większy rozmiar, ale wkładałem pod niego materiał, ale jest prawdziwy do rozmiaru. A zamki są po złej stronie. Przynajmniej dla USA. Jest cienki, ale ciepły. Warto było czekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Niesamowicie!!! 10 gwiazdek, gdyby to było możliwe. Było lepiej niż oczekiwano i super szybka wysyłka. Dziękuję Ci bardzo! BangGood nigdy nie zawodzi. Nie dla mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Paczka dotarła szybko. Idealne zastosowanie. 1,85 100 kg w 3XL. Chciałbym go z większą izolacją wewnętrzną. Dziękuję bardzo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Correspond tout à fait à ce que je recherchais. On a voulu m'en voler une donc j'ai donné l'adresse du site

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Świetny produkt, przybył szybko, i bardzo wygodne i dobrze wykonane

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Dobra jakość, przyjemny w noszeniu, doskonały stosunek ceny do jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Bardzo ładny, wszystko zgodnie z opisem, szybka dostawa, dzięki wielkie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    DZIEŃ WIEKU DOSTAWIĆ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 502
    • Ft16 218
    • Ft26 797
    • Ft20 449
    • Ft17 274
    • Ft32 084
    • Ft15 512
    • Ft19 231
    • Ft36 316
    • Ft15 864
    • Ft15 512
    • Ft20 800
    • Ft15 864
    • Ft18 333
    • Ft15 864
    • Ft21 155
    • Ft18 333
    • Ft5 798