Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2020

    Pachnie jak skóra, jest pokryta czymś, jest gładka, ma około 2 mm grubości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Denszon
    HU
    24/11/2020

    Bardzo dobra jakość, świetny produkt! Dzięki!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2020

    Bardzo wysokiej jakości walizka. Prawdziwa skóra jest luksusowa i elastyczna o odpowiedniej grubości. Nie ma problemów z szyciem. Bez problemu mogę to zabrać ze skórzaną obudową Apple dla iPhone'a X. Używałem wielu różnych spraw i to jest dla mnie jedna z najważniejszych spraw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Dobrze zaprojektowany, pasuje do Redmi Note 7.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Nic nie jest idealne, ale i tak dałem temu telefonowi 5 gwiazdek! Mam w sobie Samsung Galaxy S21 Ultra 5 G. Zły: muszę usunąć ochraniacz na futerały, zanim zmieści się do kabury! Dobry: telefon jest łatwy do osiągnięcia i wyjąć z kabury, gdy „dzwoni" Wiem, że telefon jest chroniony, gdy jest w kaburze. Lubię czuć mój telefon bez większości konwencjonalnych ochraniaczy na walizki. Jestem praworęczny i noszę kaburę po prawej stronie. Kabura jest jak w reklamie Po wszystkim, kupiłbym go dla siebie. Z pewnością poleciłbym go znajomemu. Zadowolony z Produktu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Dobrze zrobione i powinno trwać długo. Trzyma mój telefon bardzo bezpiecznie. Jedyną wadą, jaką znalazłem, była za mała na szersze pasy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Doskonały produkt, idealnie pasuje do mojego Iphone 11. Skrzynia pasuje blisko pasa i jest pod dobrym kątem. Zamówię więcej produktów z Bang Good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Działa bardzo dobrze do noszenia smartfona przez cały dzień. Łatwo się go pozbyć, kiedy trzeba. Jedynym minusem było to, że jedna z najlepszych pętli została wyłączona ze względu na słabe szwy, więc musiałem go poskładać za pomocą ciężkich nici. W przeciwnym razie, nie ma żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Co za gówno to produkt. Nie dałbym ci 5 dolarów na wyprzedaży na świeżym powietrzu. W dodatku jest napisane prawdziwa skóra, ale wtedy, gdy otrzymujesz produkt, jest on odczuwalny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ogiel
    UA
    05/12/2020

    Skrzynka, pasuje do opisu, pachnie skórą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 450
    • Ft4 453
    • Ft11 391
    • Ft7 349
    • Ft10 290
    • Ft10 612
    • Ft9 921
    • Ft9 555
    • Ft5 089
    • Ft5 879
    • Ft10 290
    • Ft8 084
    • Ft10 656
    • Ft6 614
    • Ft14 272
    • Ft8 450
    • Ft6 999
    • Ft6 245