Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2020

    Pachnie jak skóra, jest pokryta czymś, jest gładka, ma około 2 mm grubości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Denszon
    HU
    24/11/2020

    Bardzo dobra jakość, świetny produkt! Dzięki!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Dobrze zaprojektowany, pasuje do Redmi Note 7.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2020

    Bardzo wysokiej jakości walizka. Prawdziwa skóra jest luksusowa i elastyczna o odpowiedniej grubości. Nie ma problemów z szyciem. Bez problemu mogę to zabrać ze skórzaną obudową Apple dla iPhone'a X. Używałem wielu różnych spraw i to jest dla mnie jedna z najważniejszych spraw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    To bardzo ładna walizka zrobiona z prawdziwej skóry. Szwy są czyste i dobrze wykonane. Mam duży telefon i pasuje bez walizki. (Samsung Galaxy Note 10 ). rozejrzę się w pobliżu wątków. Moja Wydra jest za duża na tę kaburę. Polecam tę sprawę, jeśli jesteś na rynku dla dobrego posiadacza telefonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Dobrze zrobione i powinno trwać długo. Trzyma mój telefon bardzo bezpiecznie. Jedyną wadą, jaką znalazłem, była za mała na szersze pasy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Co za gówno to produkt. Nie dałbym ci 5 dolarów na wyprzedaży na świeżym powietrzu. W dodatku jest napisane prawdziwa skóra, ale wtedy, gdy otrzymujesz produkt, jest on odczuwalny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Obecnie używany z Iphone X. Bardzo mi się podoba. Jeśli Model Iphone 12pro zostanie zmieniony pod koniec tego miesiąca, a rozmiar 6,1 cala będzie wymagany. Zrobisz to dla mnie jak najszybciej? Kupię go od razu. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Świetny produkt, w końcu otrzymany po trzech miesiącach! Skrócę to do obecnego klimatu na tej planecie godzin. Tak dobry produkt bardzo zadowolony z niego. ✌️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Telefon dotarł wcześniej niż się spodziewałem i jest dokładnie tym, czego oczekiwałem. Mój iPhone 8 dobrze pasuje do walizki i jakość wydaje się być bardzo dobra. To było moje pierwsze zamówienie z Banggood i prawdopodobnie będę zamawiać ponownie z tej strony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,839
    • Ft7,803
    • Ft8,821
    • Ft9,160
    • Ft7,463
    • Ft7,401
    • Ft9,499
    • Ft8,481
    • Ft10,517
    • Ft4,316
    • Ft6,445
    • Ft9,499
    • Ft10,517
    • Ft9,839
    • Ft8,821
    • Ft9,839
    • Ft15,947
    • Ft4,578