Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/10/2021

    Dobra jakość i to jest to, co jest napisane w opisie. Przybyła na czas i nie była uszkodzona. Nie ma nic więcej do powiedzenia na ten temat, inaczej jestem usatysfakcjonowany. Jeśli szukasz jednego z tych po prostu go kup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Przybyła w ciągu 10 dni z Chin do Grecji, jak tylko przyjechałam, aby ogolić moje wiele twardych brody i to było naprawdę dobre dla pieniędzy i nie było w ogóle zmuszane. Bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Dostałem dzisiaj paczkę... dzięki logistyce Buffalo i Banggood... wygląda świetnie...materiał wygląda naprawdę ładnie i mam nadzieję, że działa w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Moc, i silny z cienkim cięciem!!!Piękne,dzięki banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Mała i piękna, wygodna maszynka do strzyżenia działa świetnie, bateria wystarcza na długi czas, a maszyna jest łatwa do golenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    item described in advertisement... very happy with my product, thanks Banggood I'm definitely using you guys again and will certainly recommend Banggood to my friends and family

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Działa świetnie 👍 i daje dobrą linię strzyżenia Podoba mi się, 🤭

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Szczerze mówiąc, jest za silny i ma długą baterię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Pasuje do ogłoszenia wysłać szybko polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Fantastyczny produkt, bateria działa szalenie długo. Chciałbym, aby akcesoria były w etui, i łatwo jest je pomylić. Bardzo dobrze wyceniony przedmiot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft8 350
    • Ft4 085
    • Ft9 117
    • Ft5 422
    • Ft7 988
    • Ft3 629
    • Ft8 350
    • Ft3 991
    • Ft9 076
    • Ft4 356