Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2020

    Загалом , очікувана якість. Закороткий рукав, буду дошивати манжету сам.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Jest wspaniały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Zbyt długo, by zdobyć przedmiot. Produkt jest również źle oznaczony pod względem wielkości. Zamówiłam XXL i dostałam duże rozmiary. Jest to drugi produkt z Banggood i nie mogę polecić tej firmy, ani jej produktów. Denny Gardner

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    To przyszło szybko zapakowane z jakości, towary pasują do opisu i dobrej jakości!!! Dziękuję!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Jestem trochę rozczarowana, mimo że wziąłem szeroki pas, talię jest trochę za krótka, byłoby świetnie, gdybyśmy mieli lepszą kontrolę nad tym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Nic nie dostałem, nie dostałem żadnych rachunków za kuriera. Co się stało z transportem? Proszę, chciałbym, aby to zostało naprawione, nie chciałbym przerywać korzystania z tej aplikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Dobra jakość, nie super ciepła, ale dobra jakość i rozmiar. Przesyłka zajęła trochę czasu, miesiąc. Ale zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Définitivement a la mode, tres remarquable

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Czas dostawy do Austrii około 2 miesięcy. W przeciwnym razie jestem bardzo zadowolony z jakości swetra. Również rozmiar jest optymalny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Podobało mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 993
    • Ft10 222
    • Ft9 892
    • Ft8 993
    • Ft7 793
    • Ft10 552
    • Ft9 593
    • Ft10 882
    • Ft8 993
    • Ft10 222