Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2021

    Piękny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Dzięki za dostawę będę wdzięczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Proponuję powiedzieć, że dwa rozmiary za duże dla tych, którzy kupują z Turcji Dobry materiał, dobry materiał, podobny do szylingowej tkaniny, powiedziałbym.. Nie oczekuj zbyt długo od długości ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    Ładna koszula, dobrej jakości & pasuje i ładny zielony kolor. Skład: 50% bawełny, 25% poliestru i 25% włókna wiskozy. Nie lniane, ale podobne dotyk, i nie takie szorstkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    To letni produkt. Chude, przewiewne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Jestem tak zadowolony z zamówień, które otrzymałem, że w przyszłości myślę, że to jest to miejsce, gdzie zamawiam w przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Kupiłem wiele małych koszulek na tej stronie, których marka INCERUN i szczerze mówiąc są bardzo dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Właśnie otrzymałem koszulki polo. Chociaż produkt nie jest dobry, jak oczekiwałem, ale podoba mi się w sposób, że styl różni się od innych koszulek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Too small at XL

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 953
    • Ft9 754
    • Ft10 730
    • Ft6 793
    • Ft8 583
    • Ft7 477
    • Ft8 939
    • Ft8 939
    • Ft6 053
    • Ft15 023