Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(342)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(342)
    • 5 Star(291)
    • 4 Star(42)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2021

    Idealny na letnie wycieczki i wędkarstwo. Jestem bardzo zadowolony z tego kapelusza. Dotarła w rozsądnym czasie, w minimalnym, ale efektywnym opakowaniu. Żadnych wad, ani fabryki, ani transportu. Szczególnie przydatna jest siatkówka boczna, która pozwala na doskonałą wentylację głowy, zwłaszcza w przypadku wysokich temperatur. Dobrze chroni przed promieniami słonecznymi, ale także przed zimnem i deszczem, a jednocześnie nie jest w 100% wodoodporny. Jeden rozmiar, można lekko zacisnąć taśmą. Jak napisano powyżej, materiały są doskonałe, a szwy są dobrze solidne i precyzyjne. Polecany produkt dla turystów i rybaków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • picom
    HU
    10/10/2017

    Excellent hat for any summer outdoor programs. Airy and still protecting.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2017

    Hat is is very probably made of 100% cotton, except the two ropes, that are very probably made of artificial leather (one with a metal loop, another with a plastic loop). Two ropes can be easily taken off in order to wash the hat manually or in washing machine (hand wash program). The quality of production is at a satisfactory level. Nice looking light weight super breathable hat with good wide brim giving a good sunshade for "light weight" price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Excellent quality. Great price. Fits great but you cannot adjust the size. Big heads need to wear it out for good fitting. Overall a good choice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2019

    this is my second time order same hat! it's so amazing and so comfortable... I lost my first one and I was sure I want the same again

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2017

    very usefull product when sun is high, strong and yellow and big and 50 words is really to much because I am not the writer I am lazy and love to be in the shade otherwise I wouldn't buy this Mens Cotton Embroidery Bucket Hats Fisherman Hat Outdoor Climbing Mesh Breathable Sunshade Cap

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2017

    Капелюх отримав через 26 днів після купівлі. Бавовна 100%. Якість висока, без запаху. Лєнта на капелюсі регулює розмір капелюха. Є шнурок під підборіддя з фіксатором та вентиляційна сітка.The store Banggood is very fast, high quality, the best.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Zgodnie z opisem, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Niesamowity kapelusz dobry wygląd i bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Przyjęty w świetnym stanie. Jest bardzo wygodny w noszeniu. Przyszedł w samą porę. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.24
    • US$4.19
    • US$19.54
    • US$19.54
    • US$20.69
    • US$10.92
    • US$18.39
    • US$7.47
    • US$49.65
    • US$42.76
    • US$16.16
    • US$21.93
    • US$25.29
    • US$14.96
    • US$12.47
    • US$26.44
    • US$15.29
    • US$22.99