Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2020

    Dobry produkt średniej jakości, większy niż mój standard noszę M zamówiłem M jest powyżej mojego rozmiaru, a także długość i szerokość. Polecam, problem z dostawą..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Kocham wzornictwo i kolory - bardzo modne i unikalne. Jakość materiału i marka też jest dobra. Przybyło szybciej niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Dobra rzecz, ale nie spełniła moich oczekiwań.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Do tego czasu nie otrzymałem moich zamówień, jak wolne przez 2 miesiące moje zamówienia nie zawsze przybywają, to nie jest poważne, proszę zwrócić moje pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Zamówiłam zły rozmiar, ale byli super wyrozumiałi, a ich obsługa była naprawdę niesamowita. Mamy to rozpracowane i jestem zadowolony z wyniku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Nie powiadomili mnie, kiedy ją dostarczono, ani nawet gdzie ją dostarczono, niestety nawet nie otrzymali mojego zamówienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    W listopadzie zamówiłem, żeby mieć to na czas na Święta. Dotarła dopiero w styczniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Jestem wielkim fanem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Nieźle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Świetny w cenie, polecam iść o rozmiar większy, to nie jest prawdziwe do wielkości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 817
    • Ft9 709
    • Ft11 747
    • Ft8 322
    • Ft9 611
    • Ft10 680
    • Ft8 186
    • Ft11 747
    • Ft10 680
    • Ft10 680
    • Ft9 256
    • Ft11 035
    • Ft10 323
    • Ft9 256
    • Ft9 247
    • Ft9 611
    • Ft11 035
    • Ft8 938