Opinie klientów

4.77 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/12/2020

    Ładne bluzy z kapturem, kolory są jak na zdjęciu, ale trochę mniej żywe. W każdym razie, llok jest ładny i jestem zadowolony z zakupu. PD/ Aby zmniejszyć jego wielkość do wysyłki, został zapakowany w worki próżniowe, jak pokazano na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Zamówiłem go dla 11-latka w rozmiarze S, trochę się na nim rozpuścił, ale był zachwycony. Dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Uwielbiam ten przedmiot. Jednak to przyszło rozerwać szycie obok guzików było zbyt blisko krawędzi tkaniny i nie złapało. Mam zdjęcie, ale technologia nie pozwala mi go załączyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach, dostawa trwała tylko 13 dni zamiast 60, tak jak mówili. Podoba mi się i prawdopodobnie kupię od nich inne rzeczy :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Szybka dostawa. Kolory bardzo podobne do obrazu. Myślałem, że to będzie grubszy materiał, ale nadal bardzo dobry zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Produkt dobrze przyjęty i w zapowiedzianym czasie. Za to dziękuję! Produkt w dobrym stanie. Kolory zgodne ze zdjęciem strony internetowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Myliłem się, kliknąłem na potwierdzenie dostawy, ale jeszcze jej nie otrzymałem. - Kiedy przyjdzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Spada jako europejski rozmiar, zamawiaj swój własny rozmiar!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Nie tak kolorowo, jak się spodziewałem. Wyglądała nudno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    better fit than previous. comfy. would buy again

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 480
    • Ft10 157
    • Ft10 157
    • Ft10 496
    • Ft11 173
    • Ft10 496
    • Ft11 173
    • Ft10 496
    • Ft11 081
    • Ft4 615