Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/10/2020

    Uwielbiam to! Ale niestety przyszedł z plamą na nim!! Zamierzam spróbować go wyciągnąć i spróbować dostać jakąś rekompensatę za to!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Dostawa była szybka, około 4-5 dni roboczych. Chociaż sweter jest wizualnie w porządku z obrazem i pomiarami, jak również z uczuciem noszenia, jedynym mankamentem jest to, że krótkie końcówki stoją na szwy, które powinny być pozostawione, a nie na zewnątrz. W przeciwnym razie górna część jest (prawie) nienaganna i termoizolacyjna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Tak, to jest wyskakujące. Fajne rzeczy, nie bardzo gęste/ciepłe. Może się rozpaść z czasem. Ale świeże pudełko - to jest super garderoba! I tak jestem zadowolony... Kupiłem XL, jestem gruby. Długość idealna!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Wygląda i siedzi na moim guście. Tkaniny, oczywiście, są tanie, ale dziwne było oczekiwać chłodnego materiału za 2 t.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Dobra jakość za cenę, świetny design. Usługi i transport były dobre, rozmiar jest trochę większy niż normalnie. Radzę każdemu zamówić jeden rozmiar mniejszy niż zwykle. A bluza z kapturem jest gigantyczna, co mi też nie przeszkadza. Ogólnie, dobra rzecz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Zazwyczaj biorę duże, mam 2XL, powinienem mieć XL. Duży może nawet pasował, ale i tak chciałem trochę luzu. Są podobne do amerykańskich rozmiarów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Bardzo ładny projekt i produkcja, pamiętaj, że jeśli z rzeźb. Zamówiłam L i była ogromna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2020

    Proporcje są trochę dziwne. (Maska jest olbrzymia, i jest znacznie cieńsza w ramionach niż w talii) Ale poza tym wygląda bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 277
    • Ft8 945
    • Ft9 940
    • Ft10 271
    • Ft10 271
    • Ft10 271
    • Ft9 940
    • Ft10 271
    • Ft10 271
    • Ft11 265
    • Ft7 620
    • Ft10 271
    • Ft8 282
    • Ft8 945
    • Ft10 934
    • Ft11 597
    • Ft9 036
    • Ft15 770