Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2019

    Galera podem comprar sem medo eu calço número 43 e comprei na numeração certa que seria 11.5 usa ficou excelente... o tênis é top chama a atenção gostei muito e chegou em 28 dias na minha mão. acabamento excelente...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    Lindo meu tênis e chegou bem rápido. Super recomendo!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2019

    super lightweight,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2019

    shoes bis good enough comfortable but price is little high need to cut down prices otherwise shoe is very good just price should be lil negotiable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2019

    Gostei

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2019

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2019

    muito bonito e macio e confortável!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    To dobry wygodny but „na razie", ale laisses jest duży i coś z tyłu wyskakuje, co nie powinno, a ich jest czerwony sznurek przymocowany do mojego buta, który nie był ich

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2019

    Very good product, I like the quality and design, but it is a pity that there is not available in size 9 in black and white for me to order in other sizes and colors

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2018

    These running shoes are nowhere near the sizes chosen. I have many trainers in the same size. They have room these dont

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 107
    • Ft18 624
    • Ft23 845
    • Ft4 592
    • Ft12 868
    • Ft6 808
    • Ft11 354
    • Ft22 711
    • Ft28 633
    • Ft15 634
    • Ft10 157
    • Ft8 846
    • Ft7 208
    • Ft10 485
    • Ft10 485
    • Ft16 352
    • Ft26 116
    • Ft17 031