Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2021

    Nasz dorastający 12yr stary i dzielę się tymi dwoma koszulami (inny jest w stylu latynoskim kwiatu czaszki) i szybko staje się zainteresowany noszeniem stylowych guzików, więc jest to mile widziana niespodzianka. :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Fajna koszula na Halloween. Mam 40 lat. „skrzynia i zamówił XL . (co podobno jest 42", bo chciałem być zrelaksowany) I to jest kurwa masywny lol myślałem, że Azjatyckie rozmiary były małe?? - Nie tym razem, nie. Więc uważaj przy wyborze rozmiaru. W przeciwnym razie świetnie, a nawet przybył wcześniej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Materiał jest świetny, wymiary pasują świetnie, to idealna koszula na straszny sezon 👻 Były krótkotrwałe problemy z dostawą, ale to szybko się rozwiązało i koszula przyszła w wyznaczonym czasie dostawy. Jestem bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Fajna jakość koszula w niesamowitej cenie flash... Od teraz będzie moją haloweenową koszulą Dzięki, BG! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    good size and fit. as expected so not too small as is sometimes the case with clothing. material feels decent too. happy with this one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Wszystko ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Dokładnie tak samo wypromowany i wygodny w noszeniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Śliczna koszula z haloween...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Dobry materiał, o ile nosisz go tylko raz na jakiś czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Niesamowity

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$18.99
    • US$23.99
    • US$21.99
    • US$27.99
    • US$23.99
    • US$23.99
    • US$34.99
    • US$23.99
    • US$48.50