Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/05/2019

    good material, did take a long time to get here, but overall glad for the product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2018

    L size를 주문했으나 3XL size가 왔습니다. 너무 큰것 아닌가 했는데 딱 좋네요. 오히려 L size가 왔으면 작을뻔 했습니다. 다만 아쉬운것이 앞쪽을 잠글 수 있는 지퍼나 단추가 아무것도 없네요. 항상 열어만 두어야 하는 것이 조금 아쉽습니다.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2019

    It was delivered on time and quickly and fit as i wanted it to,It was as advertised so very good quality indeed! I would buy form Bang good again for sure man plus the price was very low so another bonus! !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2019

    I ABSOLUTELY LOVE IT! I got a sm and it fita me, exact dimensions and proportions. And always a quick delivery with great quality. BangGood products rock!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Jest bardzo dobry, ale zamówiłem rozmiar L i dostałem 3xL, więc trochę więcej się poluzowałem od dobrego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Szybka dostawa... większa niż moje zamówienie, to też dobre! Niestety nie ma przycisków do zrobienia, ale nadal uważam, że część jest świetna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Bardzo dobra, wspaniała odzież

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    To mój ulubiony przytulny kapturek Nie ma suwaków na kanapie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2020

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$66.98
    • US$58.89
    • US$14.99
    • US$18.99
    • US$27.99
    • US$23.99
    • US$23.99
    • US$23.99
    • US$34.99
    • US$21.99
    • US$34.99
    • US$12.99
    • US$30.99
    • US$17.99
    • US$25.29
    • US$24.99
    • US$23.99
    • US$79.99