Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(205)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(205)
    • 5 Star(180)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/02/2019

    The coat arrived today in the middle of a snow storm. It looks exactly as it was advertised. It is a beautiful colour (Navy), well cut and features high quality stitching. The fit and finish are perfect. The detachable scarf and quilted lining are perfect for cold, windy days like today. I love the style and feel of this coat. 2 thumbs up!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    DZIĘKUJĘ BARDZO, PŁASZCZ JEST SUPER 🤗❤🇵🇱 ( PROSZĘ NIE ZWRACAĆ NA POGNIECENIA PONIEWAŻ DOPIERO WYCIĄGNĄŁEM Z PACZKI POPROSTU TRZEBA WYPRASOWAC A JEŚLI CHODZI O MATERIAŁ TO JEST INDENTYCZNY, ) POLECAM WSZYSTKIM 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2019

    Very happy good quality and likely i took an xl wich juat fit me right i love Although parcel took long to arrived i am definitely ordering more stuff

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2020

    Produkt jest krótszy i ciemniejszy niż oczekiwano. Na zewnątrz tkaniny wyglądają słabo, ale wewnątrz można zobaczyć wysokiej jakości produkt. Przyciski są spektakularne. Dostawa dotarła 7 dni później niż się spodziewano. Jest to przeciętny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2019

    Bilder im Verkaufsportal sind optimistisch optimiert. Die Ware weicht farbtechnisch etwas ab. Weniger intensiv. Insgesamt passt es.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2018

    Bonjours je tien à vous faire savoir que la veste à bien était livrais haujourd’hui merci. très bon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2020

    Otrzymałem. Spodziewałem się, że będzie dłuższy, ale był dość krótki. Znacznik mówi rozmiar XXXL, mimo że jest wyraźnie XL lub nawet L, ponieważ był dość mały. Wszystko inne wygląda dobrze. Materiał był pomarszczony, ale myślę, że to z powodu transportu powinien być ok po prasowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JimVIP1
    NO
    13/03/2018

    Two of the front buttons felt of duing first use. That is not good. The lenghts of jacket is Shorter then what the Picture tells. ...........................................................................................................................................................

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2018

    Очень доволен как и самой курткой, таи и ее качеством. Спасибо продавцу.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2019

    Muy buena hechura, hilos en su lugar y firmes

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$24.99
    • US$21.99
    • US$23.99
    • US$23.99
    • US$23.99
    • US$27.99
    • US$34.99
    • US$23.99
    • US$29.99
    • US$29.99
    • US$40.99
    • US$12.99
    • US$34.99
    • US$23.99
    • US$30.99
    • US$24.99
    • US$119.99