Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(437)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(437)
    • 5 Star(400)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/08/2021

    Szybka wysyłka i ładny produkt! Dobra robota, Banggood! Zamówię jeszcze raz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Otrzymany kolor produktu nie pasuje do zamówionego koloru. Chcę wrócić. Proszę podać mi procedurę zwrotu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Jestem zakochana w tych butach. Niesamowite! Szybka dostawa, gdy zapłaciłeś z góry. Dzięki, Banggood! Do następnej transakcji ☺️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Niesamowicie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2019

    O sapato é exatamente como anunciado. Muito confortável e agradável ao toque. O vendedor enviou muito rapidamente e chegou aqui no meu endereço muito rápido também. Com certeza eu irei comprar mais.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2019

    sangat bagus kualitas dan modelnya. sayang sedikit sampainya agak lama. tapi respon penjual sangat bagus. pokok e semuanya memuaskan deh, 🙏😀😀😀

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2019

    excelente produto. adorei. recomendo muito.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2019

    I bought this shoes last week, arrived in a short time, they are comfortable,very light and fit more or less.I said more or less, because they came a little bit bigger,but is no problem with that.I recommend this shoes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2018

    beautiful model products

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2019

    ok

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 538
    • Ft12 092
    • Ft13 683
    • Ft7 349
    • Ft22 496
    • Ft15 274
    • Ft12 607
    • Ft22 420
    • Ft20 214
    • Ft4 453
    • Ft7 177
    • Ft17 502
    • Ft18 298
    • Ft13 231
    • Ft14 332
    • Ft19 848
    • Ft19 479
    • Ft6 362