Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/04/2021

    Moje buty przyszły dzisiaj i jestem bardzo, bardzo szczęśliwy z powodu produktu, który otrzymałem. Dzięki chłopaki, świetna robota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    gayet rahat ve hafif sıcakta biraz terletiyor ama genel olarak iyi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Wygląda mi na pasującą. Dzięki sprzedawcy..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Tenisówki są bardzo lekkie z miękkimi podeszwami. Wygląda jak na zdjęciu. Krawiectwo jest wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Te buty przerosły moje oczekiwania! Wyglądają świetnie i jeszcze lepiej pasują. Zamówię więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Dobre dopasowanie, jest bardziej jak mokasyn niż standardowy but, cholewka jest bardzo elastyczna, ale przyzwoity produkt nie mniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Dziękuję, bardzo dobrze, ale tym razem urosłem, dziękuję, nie sądzę, że 😕 są zmiany, przepraszam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Niezbyt dobry produkt, rozmiar nie jest prawidłowy, wkładka wychodzi i bardzo niska jakość, produkt nie wart swojej ceny. Moja ocena produktu : 2 gwiazdki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Kupiłem je dla taty i on je uwielbia, bardzo wygodne i miękkie. Pasuje do prawie każdego stroju :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Bardzo wygodne... super miękka cholewka... Materiał podeszwy ładnie elastyczny... Sola może być trochę grubsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$51.96
    • US$41.99
    • US$47.99
    • US$44.99
    • US$55.99
    • US$39.99
    • US$45.99
    • US$57.74
    • US$27.99
    • US$56.58