Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/11/2021

    To jest jeden z najlepszych butów, jakie kupiłem lub miałem od bardzo dawna Naprawdę mi się podoba. Dokupuje więcej z tej strony Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Wysyłka trwała 4 miesiące, ale po otrzymaniu butów przerosły moje oczekiwania. Oni są niesamowici! Może zamówię dodatkowe buty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Second pair bought as these are excellent. I made the mistake of buying half a size larger than needed, but all good if you wear thick socks. Lesson: their size guide is spot on. Will definitely buy again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Chcę tylko powiedzieć, że buty były zgodnie z oczekiwaniami i dostawa Szybciej niż obiecano. Na pewno kupię więcej produktów. Zaskakująco celnicy nie pofatygowali się na opłatę celną! Dzięki, Viliam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Otrzymane zgodnie z obietnicą, Dobry wygląd i bardzo wygodne, Doskonała jakość i szybka dostawa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Otrzymałem już zamówienie, dziękuję bardzo. Gratuluję powagi i czasu, w którym wysłano mi zamówienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Niezwykle wygodny but. Świetnie nosić w domu lub w swobodnym otoczeniu. dobre dopasowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    розмір підійшов, зроблено якісно, доправили швидко.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    Zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Dziękuję wszystkim ok, Perfekt dopasowanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$52.65
    • US$49.99
    • US$56.58
    • US$49.99
    • US$51.88
    • US$58.89
    • US$56.58
    • US$58.65
    • US$58.89
    • US$58.89
    • US$61.33
    • US$68.13
    • US$55.30
    • US$66.98
    • US$55.43
    • US$57.74
    • US$24.99