Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(198)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(198)
    • 5 Star(174)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2021

    Są bardzo wygodne. Chciałem skrzyżować buta z pantofelkiem, i to jest to. Podeszwy są bardzo elastyczne, bez sztywnego udźca jak but. Są tak wygodne jak kapcie, ale ich podeszwa jest wystarczająco mocna do użytku na zewnątrz/drogowego. „Czerwony jest czerwony", zobacz moje zdjęcie. Na zdjęciach marketingowych na moim komputerze, to, co nazywało się Red, wyglądało jak ciemnobrązowy. Nie tego się spodziewałem, ale lubię je na tyle, żeby je zatrzymać. Po przeczytaniu kilku recenzji, zamówiłam trochę rozmiar na dużą stronę i cieszę się, że to zrobiłam. Zwykle noszę 46, ale zamówiłem 47, i dobrze pasują. 46 prawdopodobnie będzie za krótki. W rozmiarach USA, to znaczy, że zamówiłem 11.5 zamiast 11. Przesyłka... do Kolorado dotarły 2 tygodnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Niesamowicie wygodne buty.... Bardzo mi się podoba.. Jeden z moich ulubionych butów

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Te buty dotarły tak szybko i założyłam je od razu. Tak wygodnie i cicho

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Trochę ciemny kolor, ale nadal wygląda dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    /Dostałem zamówienie. Dziękuję, Bangood. Są tacy mili, że nie mogę się doczekać, aż pójdę na nyana w pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Idealnie pasuje... wygląda dokładnie tak jak pokazano na miejscu. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Kolor buta wygląda inaczej niż na zdjęciu, nie ufaj zdjęciu. Inne ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Otrzymałem moje piękne buty. Dziękuję, Banggood. Jestem pod wrażeniem dobrej jakości butów, pasują do tego, co widziałem w twoim katalogu. Nie wiem jak ci dziękować. Na początku, kiedy składałem zamówienie, myślałem, że to oszustwo. Dziś 26 sierpnia 2021 roku otrzymałem buty. Kupię od ciebie więcej towaru, Banggood. Pozdrowienia z RPA 🇿🇦🇿🇦🇿🇦🇿🇦🇿🇦🇿🇦🇿🇦

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Jest bardziej późno niż kiedykolwiek, trochę retrosado na czas, ale w końcu znalazłem się w sytuacji, w której żyjemy. Ważne jest to, że mam już buty w rękach i jestem całkowicie poproszony o muchysimo, i jasne, że przychodzę kupić, i polecam je w 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Piękne buty, ale niestety nie mogę ich nosić! Zwykle zamawiam rozmiar 11 w USA i czasami są trochę za duże. Zamówiłam ten sam rozmiar, a te buty były za małe, tak bardzo, że to był wysiłek, żeby postawić je na nogi. Kiedyś czuli się komfortowo, ale chciałem mieć buty, które łatwo mi się wślizgnąć i zdjąć, a nie coś, co zajęłoby mi 10 minutową walkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 577
    • Ft22 084
    • Ft17 794
    • Ft18 238
    • Ft19 691
    • Ft6 774
    • Ft17 433
    • Ft18 159
    • Ft14 464
    • Ft17 433
    • Ft16 062
    • Ft17 386
    • Ft18 521
    • Ft17 433
    • Ft17 794
    • Ft17 294
    • Ft15 093
    • Ft13 520