Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(187)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(187)
    • 5 Star(168)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2019

    bagus....kayaknya kulit asli...tes d bakar tdk kerut

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2019

    This was my best product. It fitted so well. Very high quality leather to and sole. It was also light and has really served its purpose.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Nigdy nie myślałem, że będzie to tak wspaniałe, niezwykle wysokiej jakości, miękkie, elastyczne, trwałe Naprawdę warto. ( Szczerze mówiąc, gdyby był zrobiony przez taką wielką markę jak Boss, postawiliby za to przerażającą cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2019

    These sandals look very comfortable and has cushioned soles which act like a shock absorber. They are very cute!!! Bought for someone else but once they arrived, I was very impressed with look. Hope it holds up through one vacation

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Dzięki, Banggood! Jakość jest świetna! Bóg jest zawsze z nami! W imię Jezusa, amen!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Ładna rzecz, to co widzisz, to co dostajesz...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Podobają mi się kolory i kolory.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2020

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2019

    Surprised by the great quality. Perfect fit, really comfortable and expensive looking but without the expensive price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2019

    I wanted these shoes to fit so bad. But my fat flat foot, no way. They look good. Would have been perfect for Summer. Fits well and the length fine.I took out the removable cushion. Fits, and still comfy. I do NOT want a refund. May order another pair in different color. Yes!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$52.99
    • US$37.99
    • US$41.39
    • US$60.94
    • US$67.84
    • US$57.74
    • US$65.54
    • US$68.99
    • US$57.49
    • US$46.69
    • US$60.05
    • US$43.69
    • US$54.27
    • US$45.55
    • US$54.04
    • US$45.99
    • US$38.99
    • US$32.48