Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(172)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(172)
    • 5 Star(158)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2021

    Nigdy nie myślałem, że będzie to tak wspaniałe, niezwykle wysokiej jakości, miękkie, elastyczne, trwałe Naprawdę warto. ( Szczerze mówiąc, gdyby był zrobiony przez taką wielką markę jak Boss, postawiliby za to przerażającą cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Dzięki, Banggood! Jakość jest świetna! Bóg jest zawsze z nami! W imię Jezusa, amen!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2019

    These sandals look very comfortable and has cushioned soles which act like a shock absorber. They are very cute!!! Bought for someone else but once they arrived, I was very impressed with look. Hope it holds up through one vacation

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2019

    I wanted these shoes to fit so bad. But my fat flat foot, no way. They look good. Would have been perfect for Summer. Fits well and the length fine.I took out the removable cushion. Fits, and still comfy. I do NOT want a refund. May order another pair in different color. Yes!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2019

    bagus....kayaknya kulit asli...tes d bakar tdk kerut

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2019

    Surprised by the great quality. Perfect fit, really comfortable and expensive looking but without the expensive price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2020

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2019

    хорошие сандалеты

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Dobre wykonanie, przyjemna podeszwa absorbująca wstrząs, prawdziwa skóra. Wizualnie dokładnie tak jak na zdjęciu. Zwykle noszę rozmiar 43, w zależności od kształtu również razy 44. Tutaj zamówiłem 44. Sandał pasuje właśnie tak, trochę większy byłby nawet lepszy. Moja rada: zamów co najmniej jeden rozmiar większy niż zwykle. Bardzo długi czas dostawy, co wynikało z ceł w Hong Kongu, a nie z Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Na rosyjskim 42 rozmiar wziął 44, był blisko, ale mam szeroką stopę i wysoki wzrost. Jedwab jest pokrytą siateczką EVA, jak nowe maty samochodowe. Musi być praktyczna i higieniczna. Na podeszwie jest 100% guma. Nie wiem, sprawdź lenistwo. Ogólnie pierwsze wrażenie jest dobre. Na rosyjskim rozmiarze 42 wziąłem 44, wyszedł koniec do końca, ale mam szeroką stopę i wysoki wzrost. Pokryta siateczką podeszwy EVA, jak nowe wycieraczki samochodowe. Powinno być praktyczne i higieniczne. 100% caoutchouc jest wypisany na podeszwie. Nie wiem, to zbyt leniwe, żeby to sprawdzić. Ogólnie pierwsze wrażenie jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 277
    • Ft17 277
    • Ft17 631
    • Ft17 631
    • Ft16 926
    • Ft2 440
    • Ft21 158
    • Ft11 634
    • Ft21 583
    • Ft1 218
    • Ft11 601
    • Ft16 221
    • Ft12 211
    • Ft15 866
    • Ft17 277
    • Ft20 444
    • Ft21 158
    • Ft17 708